Chirica: „Trimit PSD factura de gunoi din Piata Unirii”. Popa: „Daca plateste si el factura „Rezist”

3077

@ Primarul municipiului Iasi,  Mihai Chirica a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca Salubris a adunat foarte mult gunoi din Piata Unirii dupa mitingul de ieri al partidului de guvernamant si prin urmare va trimite factura la PSD Iasi @ „Nu-i nici o problema vom plati factura dar cu o conditie. Sa plateasca domnul primar factura Rezist sau a celor de la PNL care au aruncat tot felul de gunoaie”, a spus Maricel Popa, presedintele PSD Iasi

Replici dure astazi intre primarul Mihai Chirica si Maricel Popa, presedintele PSD Iasi legate de mitingul de ieri dupa ce seful municipalitatii a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca va trimite partidului de guvernamant, factura de salubritate pentru gunoiul adunat de SC Salubris SA aseara din Piata Unirii. „Pe de alta parte, vazând uriasa mizerie lasata in urma de manifestantii pesedisti, tin sa transmit conducerii PSD ca ar fi fost mult mai normal sa-i invete pe participanti nu sa repete ca niste papagali ca penalul Dragnea este o victima a justitiei, ci sa nu arunce gunoaiele pe jos. Rusine!  „S-a adunat foarte multa hartie si plastic. Nu am calculat inca cat a costat salubrizarea pietei dar factura o vom trimite la PSD Iasi”, a declarat primarul Mihai Chirica.

In replica, presedintele PSD Iasi, Maricel Popa a declarat ca pentru organizatia Iasi achitarea acestei facturi dar s-a intrebat cine plateste pentru gunoaiele lasate tot ieri de gruparile Rezist sau de liberali. „Nu-i nici o problema vom plati factura dar cu o conditie. Sa plateasca domnul primar factura Rezist sau a celor de la PNL care au aruncat tot felul de gunoaie. Am vazut si noi cum s-au comportat  cei care au protestat impotriva si ce stim cate mizerie au lasat, au aruncat tot felul de lucruri”, a spus Maricel Popa, presedintele PSD Iasi.

Cati oameni au fost in piata?

Potrivit estimarilor facute de municipalitate ieri in Piata Unirii au fost in jur de 10.000 de membri de partid, numarand in jur de 350 de mijloace de transport (autobuze si microbuze) care au adus membri de partid. „Este insa just ce am vazut la miting, unde majoritatea participantilor au format-o pesedistii din judetele Bacau si Neamt. PSD a pierdut Iasul”, a spus Mihai Chirica.

Pe de alta parte, Maricel Popa a aratat ca PSD a adunat la mitingul de  ieri in jur  de 47.000 de membri inregistrand un mare succes. „Au fost cel putin 47.000 de membri, au venit cu 500 de autocare si un tren. Au fost foarte multi oameni care nu au ajuns pentru ca s-a creat un blocaj in Pacurari. Pe unii i-am adus pe la Breazu dar nu pe toti”, a spus Maricel Popa.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.