Cum cere șpagă un polițist de la Rutieră. „Adu-mi că trebuie să plec la mare”

2584
Catalin Cristian Lohan la accident rutie
Catalin Cristian Lohan la accident rutie

@ Redăm mai jos dialoguri cu conținut șocant purtate de polițiști cu mituitori și interceptate de procurorii DNA Iași  in dosarul in care 15 agenți de la Poliția Rutieră din Iași au fost trimiși în judecata pentru luare de mită @ Este vorba despre dosarul în care cei 15 polițiști de la Rutieră sunt acuzați că au primit mită de la Restaurantul Mamma Mia @ Cristian Lohan unul dintre cei mai cunoscuți agenți de la Rutieră a cerut unui reprezentant al Restaurantului sa-i aduca mita pentru ca urma sa plece la mare

Cristian Lohan, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști de la Rutieră din Iași le-a cerut telefonic reprezentanților restaurantului Mamma Mia să-i aducă niște mâncare pe timp de noapte deoarece pe data de 15 iulie 2019 urma s plece la mare. Este vorba ”de vreo câteva pizza”. Vorbim din nou despre dosarul in care cei 15 agenti de la Rutieră din Iași au fost trimiși in judecată pentru că au luat mită de la Mamma Mia pentru ca în schimb să nu-i sancționeze pe angajatii și șefii restaurantului atunci cand aceștia erau prinși savârșeau abateri in trafic. Redăm mai jos dialogul purtat pe 14 iulie 2019, de Cristian Lohan si Ciprian Marian Ciobanu, angajat de la Mamma Mia, discuția in care cunoscutul agent de la Rutieră cere „câteva pizza” pentru ca urma sa plece la mare. Este vorba despre o discutie telefonica interceptata de procurorii si politistii DNA Iași.

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: – Da?

LOHAN CRISTIAN: – Salut, CIPRIAN!

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: – Salut!

LOHAN CRISTIAN: – CRISTI LOHAN! Ce faci?

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: – Salut, CRISTI! Uite, ce să fac? La munci!

LOHAN CRISTIAN: – Eşti la muncă?

CIOBANU CIPRIAN:  Îhî!

LOHAN CRISTIAN: – Îmi dai si mie o comandă pe Ia noapte, că plec Ia mare, de vreo

câteva pizza?

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: – Da. da, da! Ăh…trimite-mi…trimite-mi un mesaj!

LOHAN CRISTIAN: – Da? îţi trimit cu…cu numărul ăsta să…şi pe ăsta să mă sune, da?

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: – Da. da, da, da.

LOHAN CRISTIAN: – Bine!

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: – Bine! Bine!

LOHAN CRISTIAN: – Bine, CIPRIAN, hai! Mersi! Pa!

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: – Bine, binee! Pa, pa! Pa, pa! Pa, pa!

Urmeaza un alt dialog din care reiese ca Lohan a primit cele câteva pizza. Este vorba despre o discutie intre directorul de la Mamma Mia, Andrei Cosmin Hîncu si Ciobanu. Din acest dialog reiese ca portiile de pizza urmau sa fie livrate deoarece Lohan a fost „tot timpul  săritor”.

HÎNCU ANDREI COSMIN: – Da, mă?

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: – Ce faci? M-a sunat LOHAN că vrea si el o comandă dar pe diseară și i-am zis să-mi trimită un mesaj!

HÎNCU ANDREI COSMIN: – Da! Da, că LOHAN nu…exagerează!

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: – Nu. a zis că pleacă la mare şi nu ştiu ce! P.. a mea! Dar el oricum a sărit tot timpul când am avut nevoie!

HÎNCU ANDREI COSMIN: – Da!

Adu-mi-le la miliție

După aproape o lună Lohan il suna din nou pe Ciobanu si ii cere să-i aduca trei pizza la „miliție” adică la sediul Politiei Rutiere din Iași.

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: Da, CRISTI.

LOHAN CRISTIAN: Ce faci?

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: Alerg.

LOHAN CRISTIAN: Eşti de muncă?

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: îs liber, dârzi,

LOHAN CRISTIAN: Dă-mi şi mie trei pizza pe la unu, te rog.

CIOBANU CIPRIAN MARIAN Unde?

LOHAN CRISTIAN: La miliţie.

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: Am înţeles.

LOHAN CRISTIAN: Da?

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: Bine. bine.

LOHAN CRISTIAN: Bine!

CIOBANU CIPRIAN MARIAN: Bine!

LOHAN CRISTIAN: Mersi! Pa!

CIOBANU CPRIAN MARIAN: Pa, pa! Salut!

Rechizitoriul mai consemneaza și alte discuții in care Lohan solicită cate trei portii de pizza spre livrare la sediul Politiei Rutiere. Ce este mai grav insa se refera la faptul ca acesta a musamalizat un accident rutier pentru 6 meniuri crispy. Detalii despre aceste acuzații am prezentat in articolul cu titlul „Accident rutier cu victimă mușamalizat de polițist pentru 6 meniuri de crispy”, publicat in data de 22 aprilie 2021. De asemenea, detalii despre acuzatiile din dosar am prezentat in articolul cu titlul „DNA Iași a dinamitat Politia Rutiera: 15 polițiști împreună cu șeful trimiși in judecată pentru șpagă”, publicat in data de 17 aprilie 2021.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.