7 motive să faci videochat în Iași fără rețineri

249
Lucky Studio angajare Iasi
Lucky Studio angajare Iasi

Întâlnim foarte des situația asta în care ești și tu. Adică stăm de vorbă cu fete care sunt foarte tentate să lucreze ca modele de videochat în Iași, dar ezită. Își fac tot felul de gânduri, mai ascultă ce spune unul, altul, și tot amână momentul. Lipsa asta de hotărâre te costă însă foarte mult. Pentru că, în timp ce tot stai și împarți firul în 7, lași undeva niște bani care ar putea fi ai tăi chiar acum. Hai să discutăm despre lucrurile astea!

Videochatul premium îți garantează o mulțime de avantaje. Și sunt câteva studiouri de videochat în Iași cu adevărat premium. Cel mai important e Lucky Studio.

Noi îți dăm 7 motive să te angajezi mai repede în domeniul ăsta:

  1. Te angajăm imediat

La Lucky Studio faci bani fără să fii nevoită să dovedești că ai mai lucrat undeva. Chiar dacă nu știi nimic despre modelling, ești binevenită. Lucrul ăsta nu se mai întâmplă la un job oarecare. Oriunde te-ai duce să te angajezi, ești pusă la tot felul de teste practice, ți se cer calificări și diplome. Câh! Noi facem fix invers. Adică te primim așa cum ești, fără să-ți punem multe întrebări degeaba.  Deci uite primul mare avantaj!

  1. Câștigi mai mult ca oriunde

Ce salariu crezi că ai primi la un supermarket, ca vânzătoare? Sau pe post de chelneriță, la un bar? 1.500 lei? Poate 1.700 lei, dacă ai noroc. Poți să verifici – sunt foarte mici și ți se cere n ore de muncă grea, în niște medii gălăgioase, neplăcute. La studio e frumos, liniște și faci câteva mii de euro lunar, dacă ești serioasă. Deci comparația nici nu-și mai are sensul. Iată alt motiv să te decizi pe loc pentru angajare!

  1. E la fel de legal ca oricare alt job

Poate ai auzit că unele fete se cam ascund când fac jobul ăsta. Poate ele lucrează la studiouri mici, de care nu a auzit nimeni, sau de acasă. În cazurile astea, se poate ca ele să lucreze ilegal, să se teamă de un control al statului. Asta e treaba lor însă, nu a ta. La Lucky Studio lucrăm legal de peste 10 ani și toate modelele sunt perfect în regulă. Așa vei lucra și tu.

 

  1. Te respectăm pentru ceea ce ești

Unii oameni sunt invidioși pe succesul altora. Pur și simplu nu acceptă că altcineva (mai ales o femeie!), poate câștiga mai mult. Așa încep să bârfească: ba nu e ok jobul ăsta, ba că se câștigă prea mult, nemeritat. Te sfătuim să-i ignori pur și simplu și să-ți vezi de treaba ta. Noi te respectăm așa cum ești – o femeie ambițioasă, care își împlinește visele prin propriile forțe.

  1. (Unele) Câștiguri din reclame sunt reale

Sigur ți-au apărut și ție reclame pe Facebook, pe Insta sau pe telefon de la tot felul de studiouri. Unele pretind că te umplu de bani din prima secundă, fără ca tu să faci ceva. Evident că alea sunt povești de adormit copiii. Banii ăia nu există în realitate, iar bonusurile alea au tot felul de condiții ascunse. Studiourile serioase îți garantează însă venituri mari prin procente substanțiale. Așa câștigi mai mult în mod garantat, prin propriile forțe, cu ajutorul studioului. Deci se poate.

  1. Se poate și dacă ești mămică

Chiar dacă ai copii, te poți angaja ca model. Noi chiar încurajăm mămicile să vină la un job profitabil. Dacă și tu cauți o variantă să te descurci mai bine, asta e alegerea potrivită. Cu sumele câștigate aici poți să-ți angajezi o bonă, să vă mutați într-un apartament mai bună, să aveți o viață mult mai bună.

  1. Te descurci chiar dacă vorbești engleza așa și așa

Se spune uneori că fetele care nu știu bine engleza n-au șanse în domeniul ăsta. E o exagerare, desigur. Noi lucrăm des cu modele care știu engleza sau franceza la un nivel de bază. Avem însă tot felul de tehnici ca să te ajutăm să înveți mai repede. Inclusiv prin cursuri gratuite chiar aici, la sediul Lucky Studio. Deci stai liniștită, o să te descurci și tu!

În concluzie, o să-ți fie bine, chiar foarte bine ca model. Ai multe motive să iei decizia potrivită pe loc, fără să mai pierzi timpul. Echipa feminină de la Lucky Studio te așteaptă cu drag pentru a începe să faci și tu bani!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.