Abuz la Primaria Grozesti. Femeie de 74 ani doborata pentru o adeverinta

2745

@ O femeie in varsta de 74 a lesinat in sediul Primariei Grozesti pentru ca primarul George Cristea a  refuzat sa-i elibereze o banala adeverinta de rol @ Femeia este in proces cu un  sustinator al primarului si de aceea i s-a refuzat aceasta adeverinta

O femeie cardiaca  in  varsta de  74 de ani din comuna Grozesti a lesinat astazi, in  urma cu circa jumatate de  ora in sediul Primariei Grozesti  (pe malul Prutului ) din judetul Iasi deoarece i s-a refuzat eliberarea  unei banele adeverinte de rol, document care  se poate elibera in cateva minute. Femeia, Silvia Lupu a depus aceasta cerere inca de joi 26 septembrie dar de atunci i se refuza eliberarea documentului din diferite motive. Astazi,  Silvia Lupu s-a dus din nou la sediul Primariei Grozesti pentru a solicita sa i se eliberze adeverinta . Dupa ce i s-a spus ca termenul legal pentru a obtine un raspuns este de 30 de zile,  femeii i s-a facut  rau si a lesinat. Acest abuz a fost declansat de faptul ca Silvia Lupu dorea sa obtina aceasta adeverinta deoarece ii era necesara la un proces civil pe care il are cu Mihai Lupu consilier PNL un  sustinator al primarului. Asta in conditiile  in care primarul este membru PMP. Femeia se afla in divort cu Mihai Lupu si de aceea avea nevoie de respectiva adeverinta. Contactat telefonic de jurnalistii Dezvaluirea.ro, primarul comunei Grozesti, George Cristea a oferit unele explicatii neconvingatoare. „Adeverinta nu s-a putut elibera astazi deoarece nu era functionarul care trebuia sa o elibereze. In plus, trebuie  sa mai facem unele verificari legate de intabulare. Mai dureaza, o adeverinta nu se  elibereaza atat de repede”, a spus Cristea.

Potrivit unor surse locale functionarul care trebuia sa intocmeasca adeverinta era la primarie. In plus, adeverintele de rol se elibereaza si pentru proprietati neintabulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.