Accident mortal, pe un drum din Iaşi! Victima n-a avut nicio şansă în urma impactului devastator! (EXCLUSIV)

8356
Accident
Accident rutier

@ Un accident rutier mortal a avut loc pe un drum din judeţul Iaşi @ Victima n-a avut nicio şansă în urma impactului devastator @ Ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea şoferului Cătălin Tudor Manolache la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă

Un accident rutier mortal a avut loc pe un drum din judeţul Iaşi. Victima n-a avut nicio şansă în urma impactului devastator. Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea şoferului Cătălin Tudor Manolache la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

De asemenea, instanţa a obligat asiguratorul maşinii implicate în accident la plata unor despăgubiri în valoare totală de 1.126.000 de lei către rudele victimei.

Sala de judecata
Sala de judecata

Accident mortal, pe un drum din Iaşi

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Cătălin Tudor Manolache (53 de ani) a început pe data de 15 aprilie 2022.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Cătălin Tudor Manolache sub acuzaţia de ucidere din culpă. Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de doi ani, şoferul a fost implicat într-un accident rutier mortal.

Accident
Accident

Victima n-a avut nicio şansă

 

În urma impactului, la faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie şi le Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Victima a fost preluată şi transportată de urgenţă la spital. Însă medicii ieşeni nu au mai putut să o salveze, fiind declarat decesul.

Mai apoi, procurorii l-au chemat la audieri pe şofer, fiind demarată ancheta care să stabilească modul în care s-a produs impactul devastator. Ulterior, Cătălin Tudor Manolache a fost trimis în faţa instanţei pentru producerea accidentului rutier mortal pe o stradă din judeţul Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.