Afacerista de la Pergola a fugit din Mall cu 300.000 euro. Este cautata si are plangere penala

6472

@ Cosmina Ifrim, fosta sotie a cunoscutului afacerist Doru Turcanu s-a ales recent cu o plangere penala @ Fiscul o acuza pe Cosmina Ifrim ca a scos ilegal din contul firmei Zian Food, cea care a administrat Restaurantul Pergola de la parterul Iulius Mall, suma de 1.290.124 lei iar acum nu mai raspunde la telefon si nici nu vrea sa prezinte actele pentru efectuarea unui control @ Sesizarea penala a fost inaintata recent, Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi

Afacerea Pergola se incheie cu o plangere penala. Vorbim despre Restaurantul Pergola de la parterul Iulius Mall care in ultimii doi ani a fost administrat de Cosmina Ifrim, fosta Cosmina Turcanu deoarece a divortat de afaceristul Doru Turcanu, prietenul lui Iulian Dascalu. In urma cu cateva zile, Directia Regionala de Finante a depus impotriva Cosminei Ifrim o sesizare penala la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi fiind acuzata ca a golit conturile societatii care administra Restaurantul Pergola, respective Zinan Food SRL,  a folosit banii in interes personal, o suma deloc neglijabila aproape 300.000 euro. ‘’Administratorul societatii a refuzat sa prezinte explicatii privind debitul total de 1.290.124 lei din conturile societatii. Mentionam ca administratorul a fost contactat atat telefonic si a spus ca va pune la dispozitie informatiile si documentele solicitate cat si postal’’, a aratat Fiscul in plangerea penala.

Astfel, potrivit ultimelor declaratii Fiscale, la data de 31 mai 2019 societatea avea in ‘’Casa’’ suma de 815.127,77 lei si de incasat de la partenerii de afaceri 475.000 lei. Prejudiciul estimat de Fisc ar fi de 394.909 lei reprezentand taxe si impozite neachitate catre bugetul statului. Astfel, in momentul efectuarii sesizarii penale societatea avea datorii la bugetul statului in valoare totala de 394.909 lei din care CAS – 208.124 lei,  TVA – 403 lei, impozitul pe venitul din salarii 45.205 lei etc. Cosmina Ifrim nu vrea sa prezinte actele firmei pentru efectuarea unor verificari.

Restaurantul s-a inchis

Intr-o editie anterioara in articolul ‘’Afacerista care si-a inselat sotul incearca o tura si cu bugetul statului. Catastrofa la Pergola’’, am aratat ca afacerea cu restaurantul de la parterul Iulius Mall s-a prabusit dupa ce Cosmina Ifrim a divortat de Doru Turcanu. Dupa divortul care s-a produs la notar pe data 3 august 2017, in urma partajului, restaurantul a revenit Cosminei Ifrim. Insa, desi s-a vrut a fi un divort la notar, fara prea mult tam-tam cei doi fosti soti isi disputa acum custodia asupra celor doi copii in mai multe procese civile. Turcanu a divortat deoarece Cosmina Ifrim l-a inselat cu antrenorul de fitness.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.