Daune colosale cerute în dosarul avocatului ieşean acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată! (EXCLUSIV)

629
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Daune colosale cerute în dosarul avocatului ieşean acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată @ Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au menţinut ieri măsura sechestrului asigurator pe 5 imobile deţinute de avocatul Sebastian Felecanu @ Conform magistraţilor, valoarea care ar trebui acoperită de aceste imobile este cea de 1 milion de euro, respectiv valoarea despăgubirilor solicitate @ Amintim că membrul Baroului Iaşi este acuzat că a ucis-o pe iubita lui, avocata Monica Cioată, care era însărcinată

Daune colosale cerute în dosarul avocatului ieşean acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată. Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au menţinut ieri măsura sechestrului asigurator pe 5 imobile deţinute de avocatul Sebastian Felecanu.

„Instanţa menţine măsura sechestrului asigurător dispus de procuror prin ordonanţa din 18 iulie 2022, emisă în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, asupra a 5 imobile, în vederea reparării pagubei produse prin infracţiune şi acoperirii cheltuielilor judiciare, până la concurenţa sumei de 1.000.000 de euro”, au afirmat magistraţii.

Sala de judecata
Sala de judecata

Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a omorât iubita

 

Amintim că, în urmă cu câteva luni, avocatul ieşean Sebastian Felecanu a fost trimis în judecată pentru moartea Monicăi Cioată. Totodată, individul a fost arestat preventiv. La termenul de ieri al procesului penal, instanţa a amânat pronunţarea cu privire la stabilirea obiectivelor raportului de expertiză ce urmează a fi efectuată în cauză şi cu privire la solicitarea lui Felecanu de efectuare a expertizei de către un alt IML, pentru data de 14 iulie 2023.

„Instanţa stabileşte un nou termen de judecată la data de 1 august 2023, pentru când se vor cita martori. Prorogă pentru acelaşi termen de judecată punerea în discuţie a solicitărilor de administrare de probe formulate de inculpatul Felecanu Sebastian la acest termen”, au mai afirmat judecătorii ieşeni.

Monica Cioata
Monica Cioata

Cum a avut loc tragedia

 

În luna septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

După un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

Sediul Palatului de Justiţie din Iaşi
Palatul de justitie Iasi

O moarte violentă

Specialiştii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut.

Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). De asemenea, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

Ulterior, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat. De asemenea, pe 16 noiembrie 2022, avocatul ieşean s-a căsătorit după gratii cu o studentă la Drept din Vaslui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.