Ai nevoie de consumabile pentru imprimantă? – Ponturi pentru alegerea cartușelor și tonerelor indicate nevoilor personale

67
Patronen
Patronen

Dacă deții o imprimantă acasă, acest lucru te poate scuti de multe cheltuieli și drumuri, mai ales dacă obișnuiești să lucrezi cu documente în format fizic. Asta presupune să nu mai apelezi la centrele de copiere și să poți obține documentele necesare la orice oră.

Problema se pune atunci când consumabilele sunt gata. Pentru a putea face o investiție însă, trebuie să fii informat cu privire la câteva aspecte esențiale.

Ce trebuie să ai în vedere când cauți la un cartuș sau toner

Cartușele și tonerele sunt concepute pentru imprimante, însă categoria acestora diferă. De exemplu, un toner conține pulbere și este gândit pentru imprimanta laserjet. Cartușele sunt destinate imprimantelor cu cerneală. Este important să ai în vedere această informație, deoarece cartușele nu pot fi folosite la imprimantele inkjet sau invers.

Capacitatea de imprimare pe minut. Acest detaliu este vital, atât pentru tinere, cât și pentru cartușe. Analizează cât de des folosești imprimanta într-o lună și optează pentru un cartuș sau toner cu un randament pe măsura activității tale.

Stabilește lista criteriilor în detaliu pentru a găsi produsul complet preferințelor tale

Magazinele de specialitate oferă tonere și cartușe imprimantă originale sau compatibile. Produsele originale asigură acuratețe, precizie și calitate în ceea ce privește imprimările, dacă produsele se potrivesc imprimantei tale.

Din punct de vedere cromatic, ai la dispoziție varianta color și cea monocromă. În funcție de nevoile tale, poți alege una dintre acestea sau ambele. Recomandat ar fi să achiziționezi amândouă modele pentru a te scuti definitiv de drumuri la centrele de copiere.

A sosit momentul să schimbi cartușul sau tonerul: cum îți dai seama de acest lucru?

Primul semnalment este calitatea slabă. Imaginile șterse, culorile slabe, imprimarea secționată sunt semnale de alarmă că tonerul sau cartușul au nevoie de un refresh. Există și imprimante performante care semnalizează când e nevoie de o sursă de cerneală sau pulbere.

Cândva erai nevoit să apelezi la magazinele fizice de specialitate pentru a cumpăra un cartuș sau un toner HP 44A eficient, de exemplu. Variantele erau numeroase în unele cazuri, ofertele de preț erau tentante, însă, plimbarea printre rafturi devenea o provocare. Acum, din confortul casei tale cauți categoria cu produse necesare, verifici specificațiile produselor atunci când timpul îți permite și faci achiziții utile și fără să te grăbești. Nu toți suntem ași în domeniu și de aceea, magazinele online îți oferă consultanță de specialitate prin care îți sunt clarificate absolut toate nelămuririle. Astfel, te afli la un click distanță de produse originale sau compatibile care oferă o imprimare excelentă și rapidă.

Sursa de imagine:
Manuela Schacht / Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.