Atac virulent, pe o stradă din Iași! Individ acuzat că a vrut să facă moarte de om! (EXCLUSIV)

604
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ Un atac virulent a avut loc pe o stradă din Iași @ Un individ a fost acuzat că a vrut să facă moarte de om @ În urma incidentului, ieri, magistrații din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Constantin Chiriac la 8 ani de temniță, pentru tentativă de omor 

Un atac virulent a avut loc pe o stradă din Iași! Un individ a fost acuzat că a vrut să facă moarte de om.

În urma incidentului, ieri, magistrații din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Constantin Chiriac la 8 ani de temniță, pentru tentativă de omor. ”Instanta admite în parte actiunea formulată de partea civilă AMA în cadrul procesului penal. Obligă inculpatul să îi plătească acestei părţi civile suma de 30.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au afirmat judecatorii ieseni.

 

Atac pe o stradă din Iași!

 

Demn de remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procesul lui Constantin Chiriac a inceput pe data de 9 august 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi l-au trimis in judecata sub acuzatia de tentativa de omor. Asta, dupa ce individul a fost retinut si, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 21 iulie 2022.

Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, individul a fost implicat intr-un conflict spontan. In cadrul incidentului, victima a fost lovita, iar aceasta a ajuns la spital.

 

Viata victimei, pusa in pericol

 

Medicii care au avut grija de victima au concluzionat ca viata acesteia ar fi fost pusa in pericol de leziunile suferite in urma incidentului. Astfel, oamenii legii au mers pe fir si au ajuns la Constantin Chiriac.

Acesta a fost saltat si dus la audieri. Mai apoi, el a fost retinut si arestat preventiv. Ulterior, procurorii l-au trimis in judecata sub acuzatia de tentativa de omor, iar, acum, a fost pedepsit de judecatorii ieseni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.