Politician implicat într-un scandal sexual! Barbatul, condamnat pentru că a băgat mâna sub fusta unei tinere

453
Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

@ Un politician din județul Iași a fost pedepsit de judecători, după ce ar fi fost implicat într-un scandal cu iz sexual @ Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Cosmin Cristian Niță la 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru agresiune sexuală @ În plus, politicianul din Erbiceni trebuie să achite despăgubiri în valoare de 15.000 de lei 

Un politician din județul Iași a fost pedepsit de judecători, după ce ar fi fost implicat într-un scandal cu iz sexual. Asadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Cosmin Cristian Niță la 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru agresiune sexuală.

Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unei instituţii publice aflate în subordinea Primăriei sau a Consiliului Local al Comunei Erbiceni. Instanta admite în parte acţiunea exercitată de partea civilă şi îl va obliga pe inculpat să îi plătească acesteia suma de 15.000 lei, cu titlu de daune morale”, au spus judecatorii ieseni.

 

Un politician, implicat într-un scandal cu iz sexual

 

Demn de remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul politicianului din Erbiceni a început pe data de 23 noiembrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzația de agresiune sexuală.

Conform anchetatorilor, în luna octombrie 2022, în timp ce se deplasa pe pasarela pietonală CFR din direcția cartierului Alexandru cel Bun spre Gara Mare Iași, Cosmin Cristian Niță „s-a intersectat cu persoana vătămată, care venea din sens opus, moment în care, cu intenţie, a introdus mâna stângă sub rochia acesteia și a atins-o fără acordul persoanei vătămate pe coapsa stângă, în apropierea zonei intime”.

 

Ce au mai spus anchetatorii ieșeni

 

Victima a depus plângere, fără a se ști, inițial, făptașul. De-abia ulterior autorul a fost identificat în persoana lui Niță.

În luna noiembrie, Niță a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracţiunii de agresiune sexuală. De asemenea, victima s-a constituit parte vătămată în dosar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.