Au trecut peste doi ani de la dublul asasinat din Moara de Vânt! Ce se întâmplă cu dosarul studentului Sami El Bourkadi! FOTO (EXCLUSIV)

504
El Bourkadi Ahmed Sami
El Bourkadi Ahmed Sami

@ Au trecut peste doi ani de la dublul asasinat din Moara de Vânt @ Dar dosarul studentului canadian de origine marocană Sami El Bourkadi a fost amânat din nou @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au decis amânarea procesului penal pentru data de 22 mai 2024

Au trecut peste doi ani de la dublul asasinat din Moara de Vânt! Dar dosarul studentului canadian de origine marocană Sami El Bourkadi a fost amânat din nou.

Asadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au decis amânarea procesului penal pentru data de 22 mai 2024. În continuare, tânărul susţine că este nevinovat şi că nu el ar fi comis dubla crimă.

Imane El Adraoui si Ahmed Sami El Bourkadi
Imane El Adraoui si Ahmed Sami El Bourkadi

Dublul asasinat din Moara de Vânt

Până acum, Ahmed Sami El Bourkadi, studentul acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt, a sperat că va fi pus în libertate. Însă judecătorii ieşeni au decis recent prelungirea arestului preventiv în cazul acestuia.

Amintim că procurorii l-au trimis în judecată pe Ahmed Sami El Bourkadi. Procurorii ieşeni au luat decizia trimiterii în judecată a studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi în contextul în care principalul suspect din acest caz a negat mereu că ar fi comis faptele de care este acuzat.

EL BOURKADI AHMED SAMI
EL BOURKADI AHMED SAMI

Acuzaţiile aduse de anchetatorii ieşeni

Amintim că, la începutul lunii decembrie 2021, rudele lui Youssef Jniyah au cerut ajutorul Poliției ieşene după ce tânărul nu a mai răspuns la telefon și nu a ajuns la Bruxelles, așa cum era stabilit. Odată sesizată Poliția, o patrulă a mers la adresa indicată în Moara de Vânt, pentru a vedea dacă tânărul este bine.

Anchetatorii au găsit în vila în care locuiau tânărul student și iubita lui, Vanesa Burlacu, o adevărată scenă de groază. Marocanul și iubita lui, de loc din Miroslava, erau morți într-o baltă de sânge, iar o parte din imobil fusese incendiată. Mai apoi, agenţii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. Astfel, el a fost prins în Roma (Italia) și a fost readus în Iași. Ulterior, tânărul a fost arestat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.