Bombă sexy, judecată pentru că şi-a chinuit copila! Fetiţa de numai 2 anişori, găsită printre fecale şi deşeuri! (EXCLUSIV)

4483
Alexandra Cristina Tarnoveanu, in diferite ipostaze
Alexandra Cristina Tarnoveanu, acuzata de rele tratamente aplicate minorilor

@ Bomba sexy din Iaşi va fi nevoită să dea explicaţii în instanţă, după ce a fost acuzată că şi-a chinuit copila @ Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată pe Alexandra Cristina Târnoveanu @ Aceasta este acuzată de rele tratamente aplicate minorului și abandon de familie

O bombă sexy din Iaşi va fi nevoită să dea explicaţii în instanţă, după ce a fost acuzată că şi-a chinuit copila. Aşadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o recent în judecată pe Alexandra Cristina Târnoveanu (25 de ani).

Aceasta este acuzată de rele tratamente aplicate minorului și abandon de familie. Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce are de spus tânăra, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Bomba sexy Alexandra Cristina Târnoveanu, acuizată că şi-a chinuit copila

Oamenii legii spun că bomba sexy Alexandra Cristina Târnoveanu a intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ 3 ani.

„În zilele de 6 august 2019, în intervalul orar 16.00 – 00.30, și 7 august 2019, în intervalul orar 9:00 – 10:00, precum şi în perioada 1 iunie – 6 august 2019, în timp ce era plecată de la domiciliu, după caz, la locul de muncă, în interes personal, în scop de agrement sau în cluburile de noapte din municipiul Vaslui, inculpata a lăsat-o fără ajutor pe fiica sa minoră în vârstă de 2 ani și jumătate, nesupravegheată, încuiată în imobil și în condiții improprii de locuit, respectiv într-un mediu cu deşeuri şi materii fecale, fără a-i asigura necesarul de hrană pentru durata în care minora era lăsată singură”, a declarat procurorul Ştefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Viaţa fetiţei, pusă în primejdie

Anchetatorii au mai afirmat că Alexandra Cristina Târnoveanu a lipsit-o pe fetiţă de un program de alimentație bine stabilit menit să îi asigure o dezvoltare corespunzătoare vârstei, nu i-a asigurat îngrijirile medicale adecvate şi nici un climat de securitate fizică, astfel punând în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală, psihică și viața minorei, expunând-o în același timp la suferințe fizice și morale.

„Prin rechizitoriu, s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatei pentru săvârșirea în concurs real a infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului și abandon de familie. Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a încheiat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.