Breaking news. Lista completa a noilor sefi din justitia ieseana. Curtea de Apel are un nou vicepresedinte

3716
Narcis Violin Stoica
Narcis Violin Stoica

@ Au fost ocupate functiile vacante de conducere atat de la instantele de judecata  cat si cele de la sefia parchetelor @ Asa cum a anticipat Dezvaluirea.o in urma cu cateva zile Mihaela Apostol va prelua sefia Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi @ Judecatorul Narcis Stoica este noul vicepresedinte al Curtii de Apel Iasi

Consiliul Superior al Magistraturii si Institutul National al Magistraturii au publicat astazi rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante de conducere la conducerea instantelor si parchetelor iesene in urma concursului organizat in perioada in perioada 23 martie-28 iunie 2018. Astfel, dupa cum a  anticipat Dezvaluirea.ro, in  urma cu cateva zile procurorul Mihaela Apostol va prelua de la 15 iulie conducerea Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi. Mihaela Apostol a castigat acest post dupa ce a obtinut nota 9.30 pentru proiect, 9.40 la proba scrisa avand media finala 9.35. Reamintim ca pentru aceasta functie au mai candidat procurorii Origel Cotoi, Alexandru Cristian Pecincu.

Noii sefi de la instante

In ceea ce priveste  posturile vacante de la instante, potrivit rezultatelor CSM, Curtea de Apel Iasi are un nou sef in persoana lui Narcis Stoica.  Narcis Stoica a obtinut nota 9.85 pentru proiect si 10.00 la proba scrisa avand media finala 9,925.  Sa mai precizam ca presedintele Curtii de Apel Iasi este judecatorul Cristina Trutescu. Fiind arondat Curtii de Apel Iasi trebuie sa precizam ca si Tribunalul Vaslui are un nou sef. Astfel, Iolanda Mihaela Pascaru va prelua functia de vicepresedinte la Tribunalul Vaslui dupa ce obtinut 7,89 pentru proiect si 7,80 la proba scrisa avand media finala 7,845. De asemenea judecatoarea Mariana Corina Colin a preluat sefia Judecatoriei Raducani, din judetul Iasi.  Aceasta a fost notata cu 9,41 pentru proiect, nota 6.00 la proba scrisa avand media finala de 7,705. De asemenea si functia de presedinte al Tribunalului Militar Iasi a fost ocupata de Dan Condrea. Acesta a obtinut 6.85 pentru proiect, 8.20 la proba scrisa avand media finala 7.52.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.