Ce s-a întâmplat cu sexy-poliţista care a dat în judecată IPJ Iaşi! Pe fir a intrat Sindicatul Europol în cazul Antonelei Luca! FOTO (EXCLUSIV)

14484
antonela luca
antonela luca

@ Sexy-poliţista care a dat în judecată IPJ Iaşi a pierdut o bătălie în lupta cu instituţia @ Recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins o acţiune în care parte era şi Sindicatul Europol, ce o reprezintă pe Antonela Luca @ Amintim că tânăra a stârnit un adevărat scandal, susţinând că ar fi fost hărţuită

Sexy-poliţista care a dat în judecată IPJ Iaşi a pierdut o bătălie în lupta cu instituţia. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins recent o acţiune în care parte era şi Sindicatul Europol, ce o reprezintă pe Antonela Luca.

„Instanţa respinge excepţiile lipsei calităţii procesuale pasive ale pârâţilor şeful Inspectoratului de Politie Judeţean Iaşi şi a Inspectoratului General al Poliţiei Române. Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii în ceea ce priveşte anularea Deciziei Inspectorului General al Poliţiei Române nr. 9591/12.07.2022.

Respinge acţiunea formulată de către reclamantul Sindicatul Poliţiştilor Europeni „Europol” Iaşi, în numele si pentru membrul de sindicat Antonela Luca, în contradictoriu cu pârâţii Inspectoratul de Politie Judeţean lasi, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Inspectorul General al Poliţiei Române şi Inspectoratul General al Poliţiei Române, ca neîntemeiată”, au precizat magistraţii ieşeni.

Antonela Luca
Antonela Luca

Antonela Luca, sexy-poliţista care a dat în judecată IPJ Iaşi!

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi atacată cu recurs. Procesul dintre Antonela Luca, reprezentată de Europol, şi şefii ei a început pe data de 9 august 2022. Aceasta a cerut anularea unor dispoziţii emise de şeful IPJ Iaşi şi de cel al IGPR. Dispoziţiile respective făceau referire chiar la persoana Antonelei Luca.

Pe de altă parte, amintim că sexy-poliţista stârnit un adevărat scandal, susţinând că ar fi fost hărţuită de către şeful ei direct. Aşadar, Antonela Luca a decis să dea în judecată atât IPJ Iaşi cât şi pe şeful ei direct. Totodată, la bară au fost chemaţi şi reprezentanţi ai Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Reclamanta le solicită magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să constate faptul că a fost hărţuită şi discriminată de mai mult timp, aceasta cerând şi daune morale. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru luna februarie a anului viitor.

Antonela Luca
Antonela Luca

Agenta a spus că ar fi fost hărţuită

Dosarul dintre reclamanta Antonela Luca şi pârâţii IPJ Iaşi, CNCD şi Vasile Cojocaru a ajuns la Secţia Civilă – Contencios Administrativ. Scandalul dintre părţile menţionate a început de mai multe luni.

În urmă cu mai bine de un an, la Postul de Poliție Țibana a ajuns Antonela Luca, una dintre cele mai frumoase agente din cadrul IPJ Iaşi.

În cursul anului trecut, tânăra nu a mai suportat şi a ieşit public, pentru a susţine că ar fi fost hărţuită de şeful ei direct, care i-ar fi reproşat în repetate rânduri diverse banalităţi, cum că nu pune lemne în sobă sau că ar fi uitat un reșou în priză.

În cele din urmă, tânăra polițistă a fost cercetată disciplinar. Asta, după ce ea s-a plâns de comportamentul şefului ei direct. Agenta a mai susţinut că ar fi salvat câteva mesaje pe care șeful de post i le-ar fi trimis. Conform acesteia, pe 27 decembrie 2020, ea ar fi primit de la șeful de Post un mesaj nepotrivit: „Crăciun fericit! Și acum: bătaia o meriți cu cureaua la…”

La scurt timp după ieşirea publică a agentei, IPJ Iaşi anunţa că va efectua cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat la Ţibana. Totuşi, concluziile verificărilor au nemulţumit-o pe agenta Antonela Luca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.