Capcana în care a căzut fiul celui mai bogat ieșean. Arestat după ce a vândut droguri polițiștilor

1500
Neculai Roșu si Ioan David Zapodeanu
Neculai Roșu si Ioan David Zapodeanu

@ DIICOT Iași a folosit investigatori sub acoperire pentru a-i prinde pe membrii rețelei de traficanți de droguri din care făcea parte și David Zapodeanu, fiul miliardarului Ioan Zapodeanu @ Zilele trecute, judecătorii au prelungit mandatul de arestare preventivă astfel încât David Zapodeanu va sta după gratii cel puțin 60 de zile

David Zapodeanu, fiul miliardarului Ioan Zapodeanu a vândut droguri cel puțin de 4 ori droguri de mare risc printre care și Cristal(3CMC), unor investigatori sub acoperire. Pentru dovedirea traficului ilicit de droguri, tranzacțiile au fost autorizate de procuror fiind înregistrate audio și video. ‘’ Faptele reproşate inculpaţilor se caracterizează printr-o gravitate ridicată, prin desfăşurare în timp, prin repetivitatea actelor de trafic, context în care se poate concluzia că efectuarea de operaţiuni cu substanţe interzise de lege a reprezentat o activitate importantă, principală sursă de venit. Se remarcă inculpaţii, în raport cu care probele administrate dovedesc că operaţiunile desfăşurate au avut ca obiect cantităţi însemnate de substanţe interzise. De altfel, cu prilejul perchezițiilor efectuate s-a găsit în posesia inculpatului Roşu Neculai o cantitate de 921 grame amestec substanţă 3CMC-2MMC’’, se arată în actele de urmărire penală.

Tot conform dovezilor și actelor de urmărire penală, David Zapodeanu a vândut droguri în zilele de 25.01.2024, 5.02.2024, 13.02.2024 și 14.02.2024. Zilele trecute, judecătorii au prelungit mandatul de arestare preventivă astfel încât David Zapodeanu va sta după gratii cel puțin 60 de zile (vezi aici). Să mai precizăm că liderul rețelei era un anume Neculai Roșu, personaj care în 2015 primise la Iași cea mai mare pedeapsă pentru trafic de droguri pronunțată până atunci de magistrații ieșeni pentru o asemenea infracțiune și anume 12 ani de închisoare.

Fiul celui mai bogat ieșean prins în capcana unui mare traficant de droguri. ‘’L-a stricat anturajul’’

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.