Cel mai cunoscut medic ieșean a primit diploma de excelență în domeniul Sănătății

1220
Carmen Dorobat primeste diploma de excelenta
Carmen Dorobat primeste diploma de excelenta

@ În prezența ministrului Sănătății, Alexandru Rafila și a profesorului Adrian Streinu Cercel, prof. dr. Carmen Dorobăț a primit diploma de excelență

În cadrul unei ceremonii care a avut loc astăzi la Senatul României, Carmen Dorobăț unul dintre cei mai buni medici infecționiști din România a primit diploma de excelență ‘’în semn de prețuire’’ pentru cei 37 de ani de luptă împotriva HIV/SIDA. Distincția a fost acordata de Parlamentul României prin intermediul Comisiei de Sănătate a Senatului. ‘’Infectia cu HIV este acum o pandemie sub control. Am fost recompensați pentru 37ani de muncit, de invățat, de gândit, de greutăti și bucurii in această echipă coordonată de  profesorul Adrian Streinu Cercel. Structura promovată de dumnealui cu realizarea de Centre Regionale de combatere a virusului HIV a functionat aproape fără reproș. Am onoarea ca la Iași alături de dr Nicolau Cristina, dr. Prisecariu Liviu, dr Loghin Isabela și colegi mai tineri să particip la strategia și managementul pacientului cu HIV din zona N-E a țării. Întotdeauna ne dorim mai bine și spre asta vom tinde pentru ca generatiile tinere pe care acum le formam sa mearga pe un drum mai usor. Multumesc dlui profesor , echipei de la Institutul Matei Balș si sunt convinsa ca daca vom alatura profesionalismului  medical sustinere politica si administrativa vom reusi mai mult. Azi a fost o dovada in plus in acest sens’’, a declarat Carmen Dorobăț.

Să mai reamintim ca medicul Carmen Dorobăț a coordonat și lupta impotriva pandemiei Covid in zona Moldovei. Carmen Dorobăț a fost managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași.

Cel mai bun medic infecționist din Iași despre hepatita misterioasă. ‘’Părinții trebuie să fie vigilenți’’

Constantin MAZILU

 

 

1 COMENTARIU

  1. Acești oameni Strainu Cercel și Dorobăț de fapt au comisionat medicația ANTIHIV de foarte mulți ani. Marile companii farmaceutice pompeaza bugetul tarii iar acești oameni sunt middleman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.