Centru comercial de tip Mall la Valea Lupului. Zonă de recreație și shopping pentru zeci de mii de locuitori

13061
Mall Valea Lupului-Cubic Plaza
Mall Valea Lupului-Cubic Plaza

@ Compania omului de afaceri Radu Băcăoanu a inaugurat la Valea Lupului un centru comercial de 3.000 metri patrați care va cuprinde zone de ’’entertainment’’  atât pentru copii cât și pentru adulți

După o investiție de câteva milioane de  euro compania omului de afaceri Radu Băcăoanu a inaugurat la Valea Lupului, pe strada Soarelui nr.109 primul Mall din zonă. Centrul Comercial Cubic Plaza are o suprafață construită de 3.000 mp și va avea atât spații comerciale cât și zone de ’’entertainment’’ destinate atât copiilor cât și adulților. ‘’Am demarat aceast proiect în anul 2021 iar lucrările au durat aproape un an și jumătate. Această investiție vine în sprijinul locuitorilor din comunele Rediu, Valea Lupului dar și al celor din municipiul Iași din capăt Păcurari având spații atât petru cumpărături cat și pentru divertisment. De aceea, spunem că este un proiect unic pentru această zonă’’, a declarat omul de afaceri Radu Băcăoanu.

Spații pentru shopping și distracție

Deja, Cubic Plaza găzduiește magazinele Mega Image și Pepco, farmacia Dr. Max urmând a fi deschise o unitate bancară, cabinete medicale, restaurant etc. Zonele de divertisment vor cuprinde pentru copii spații de joacă de interior, cu animatori specializați iar pentru adulți un club de biliard și bowling. Cubic Plaza are parcare proprie cu cel puțin 60 de locuri iar accesul se poate face atât prin Rediu cât și prin Valea Lupului.

Constantin MAZILU

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.