Consilierul local le-a pus să îndeplinească cele mai secrete fantezii! Fetele nu se aşteptau să ajungă într-o asemenea postură! FOTO

6863
Consilierul local Gheorghe Stavarache si amicul sau
Consilierul local Gheorghe Stavarache si amicul sau

@ Un consilier local a fost condamnat definitiv la Iaşi @ Astfel, la finele săptămânii trecute, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins apelul formulat de Gheorghe Stavarache @ Iniţial, acesta a fost pedepsit de Judecătoria Iaşi, alături de Ioan Papuc, la câte 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru proxenetism

Un consilier local a fost condamnat definitiv la Iaşi! Aşadar, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins la finele săptămânii trecute apelul formulat de Gheorghe Stavarache.

Amintim că, iniţial, acesta a fost pedepsit de Judecătoria Iaşi, alături de Ioan Papuc, la câte 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru proxenetism În plus, cei doi indivizi au fost obligaţi la câte 100 de zile de muncă în folosul comunităţii, în comuna Ţibana.

Consilier local acuzat de proxenetism la Iaşi

Procesul celor doi indivizi a început pe 3 decembrie 2021. Procurorii i-au trimis în judecată pe Gheorghe Stavarache şi Ioan Papuc pentru proxenetism. Consilierul local şi prietenul acestuia au fost acuzaţi că au alimentat două localităţi cu prostituate.

Anchetatorii au spus că Gheorghe Stavarache şi Ioan Papuc au intrat în vizorul lor în urmă cu mai bine de un an. Scandalul a izbucnit pe data de 11 noiembrie 2021 în comunele Ţibana şi Ţibăneşti, unde „mascaţii” au descins în casele unor suspecţi de proxenetism. Ciudat este faptul că unul dintre bărbaţi, de 67 de ani, este consilier local.

„Pe 11 noiembrie 2021, agenţii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Secţiei IV de Poliţie Rurală Miroslava, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat 4 percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. În cursul lunii iulie 2021, doi bărbaţi le-ar fi înlesnit mai multor tinere practicarea prostituţiei, obţinând astfel foloase patrimoniale.

În urma percheziţiilor, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor au fost duşi la audieri, iar aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Pe 12 noiembrie 2021, cei doi bărbaţi reţinuţi au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de lângă Judecătorie şi Judecătoriei Iaşi, fiind arestaţi pentru 30 de zile”, a precizat atunci purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Gheorghe Stavarache şi amicul lui, ridicaţi de anchetatori

Gheorghe Stavarache a fost consilier local în comuna ieşeană Ţibana. Acesta era cunoscut drept un om gospodar, cu 9 copii şi la locul lui. Totuşi, el a fost ridicat şi dus la audieri.

Potrivit oamenilor legii, consilierul local Gheorghe Stavarache, alături de partenerul său, Ioan Papuc, ar fi racolat mai multe tinere pe care le-ar fi pus să se prostitueze pe diferite sume. Surse din cadrul anchetei au precizat că tinerele care se prostituau pentru cei doi bărbaţi îşi vindeau trupurile chiar şi pentru 20 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.