Crimă cu sânge rece! O femeie si-a mặcelặrit soțul!

540
locuinta crima Garceni
locuinta crima Garceni

Ȋn noaptea de 24 mai spre 25 mai a.c , o femeie din localitatea Trohan, comuna Gầrceni, județul Vaslui a sunat la 112, declarầnd că soțul a ȋncercat sặ se sinucidặ. Ȋnsă la audieri, aceasta ar fi recunoscut că ea l-a înjunghiat pe bărbat. Tânără de 21 de ani, din Vaslui este acum cercetată de polițiști, pentru cặ și-ar fi ucis soțul cu un cuțit. -transmite Observator.Cearta domesticặ ar fi pornit după ce soțul i-a reproșat soției sale că nu are grijă suficientặ de copilul lor. Conflictul a degenerat, iar bărbatul a sfârșit înjunghiat cu un cuțit. “Ea, după ce l-a înjunghiat, s-a spălat pe mâini de sânge, a spălat cuţitul cu gândul să nu se afle. După care a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei şi-a provocat singur rănile”, a declarat Alice Ruja, procuror.
La fața locului a ajuns imediat un echipaj SMURD, dar din nefericire bặrbatul nu a putut fi salvat. ”A fost găsită o victimă în stare de inconștiență, cu o plagă la nivelul abdomenului. Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare, dar după o oră și jumătate, medicul a fost nevoit să declare decesul”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgențặ Vaslui.
Tânăra și-a recunoscut fapta în fața procurorilor și a fost reținută pentru 24 de ore. Oamenii legii continuă ancheta în acest caz, iar femeia va fi prezentată în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Îngrozitor! Tatăl criminal și-a înjunghiat fetițele gemene. Galerie foto exclusiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.