Cutremurător! Un bebeluș de 5 luni a murit sufocat langă părinți care nu se mai trezeau din beție

454

@ Tragedie intr-o familie cu 5 copii din comuna Șipote @ În această dimineață o fetiță de 5 luni a fost gasita sufocata @ Parinții copilei, in special tatal sunt cunoscuți ca fiind mari consumatori @ Barbatul si femeia traiesc in concubinaj și mai au inca 4 copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani @ Poliția a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpă

Alcoolul, saracia si lipsa educației fac din nou victime printre copii din mediul rural. În această dimineață, o fetiță de 5 luni a fost găsita sufocată in casa familiei Bostan din satul Hălceni, comuna Șipote județul Iași. Părinții copiilor Mihaela si Florin traiesc in concubinaj si au facut 5 copii. Cea mai mica a fost gasita decedata in aceasta dimineata la ora 6.00. Din cauza situației materiale precare si a problemelor cu alcoolul familia este monitorizata de autoritatile locale inca din anul 2019. „Fetița a fost gasita decedata in aceasta dimineata in jurul orei 6 cand mama i-a trezit pe ceilalti copilasi sa mearga la scoala. Familia se afla in monitorizare inca din anul 2019, noi le-am oferit in permenentă sprijin material având în vedere situația specială în care se află”, a declarat Cătălina Moșneguțu, asistentul social al comunei.

Vecinii au povestiti ca aseara inainte de culcare, in casa familiei Bostan s-a consumat o mare cantitate de alcool. La fata locului au sosit in aceasta dimineata procurorii si politistii criminalisti care au demarat cercetari intr-un dosar de ucidere din culpă. “În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului bebelușului. A fost informata și DGASPC Ia și cu privire la acest caz” , a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iași.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.