DARURILE DE CRACIUN DE LA PALAS: SPECTACOL AL FILARMONICII, RECITAL RAVIV LEIBZIRER SI TARGURI DE CADOURI

1258

Au mai rămas câteva zile până la Crăciun, ocazie ideală pentru ieşeni să asculte cele mai frumoase cântece de sezon, la spectacolele care vor avea loc în Atriumul Palas Mall.

Vineri, 21 decembrie 2018, este o nouă zi în care colindele vor răsuna în Palas. De la ora 17.00, în Atrium se va desfășura concertul de final de an al Cercului de muzică ușoară vocal-instrumentală „Melos”, urmat de Kasta Morrely Christmas Show.

Ca în fiecare an, Filarmonica de Stat „Moldova” Iaşi le face un cadou deosebit ieşenilor, pe care îi invită la o seară muzicală plină de magie. Sâmbătă, de la ora 19.00, Corul academic „Gavriil Musicescu”, sub bagheta dirijorului Doru Morariu, și orchestra simfonică, coordonată de maestrul Adrian Morar, vor susţine Concertul de Crăciun. Invitați speciali vor fi artiștii din Corul de copii Angeli, dirijați de Mirela Palamariu. Împreună, își vor reuni talentele pentru a oferi publicului cele mai frumoase melodii de sezon.

Duminică, de la ora 13.00, alți colindători vor fi prezenți în Atrium Palas. Seara muzicală va continua de la ora 17.10, cu un recital al celebrului pianist Raviv Leibzirer. Artistul israelian va cuceri melomanii cu interpretarea sa de excepție a partiturilor de jazz și muzică clasică. Seara se va încheia cu un spectacol de dans, de la ora 19.00, oferit de Ikim Dance Academy.

În continuare, pregătirile pentru întâlnirea cu Moș Crăciun sunt mai ușor de realizat la Palas, acolo unde se desfășoară târguri de cadouri pentru întreaga familie. Până pe 23 decembrie, în Atrium sunt prezentate sugestii de daruri realizate de artiști plastici și artizani handmade.

În așteptarea sărbătorilor, Palas le oferă ieșenilor un cadou animat. Până pe 6 ianuarie 2019, Palatul Culturii va fi îmbrăcat, în fiecare seară, în intervalul orar 17.00 – 21.30, din 30 în 30 de minute, în culori de sărbătoare, cu ocazia tradiţionalei proiecţii video 3D de Crăciun. Din spectacolul de lumină, sunet, forme şi culoare nu lipsește Moş Crăciun, dar nici spririduşii şi renii săi.

În plus, copiii care doresc să îi povestească Moșului dorinţele lor îl găsesc la jilţul său din Atrium și vineri, între orele 17.00 și 20.00. Pe 22 și 23 decembrie, simpaticul bătrânel este prezent între orele 11.00 și 20.00, iar în Ajun, între orele 11.00 și 16.00. Pentru întâlnirea cu simpaticul bătrânel este necesară realizarea unei programări, pe site-ul www.palasmall.ro/moscraciun.

Copiii se pot distra, în continuare, în trupa Moșului, prin intermediul realităţii augmentate. În Atrium, cei mici pot urca pe scenă, alături de alţi „muzicieni”: un urs polar, o vulpe, un pinguin, un ren și trei veveriţe. Cu ajutorul unor butoane, vor decide cum și cât cântă amicii lor virtuali, combinând sunete de muzică electronică, pian, saxofon, percuţie și backing vocals. La final, pot descărca de pe palasmall.online o fotografie și melodia compusă în trupa Moșului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.