Detalii explozive din dosarul lui Bogdan Corduneanu: recuperări de bani, videochat și amenințări

3201
Bogdan Corduneanu
Bogdan Corduneanu

@ Bogdan Corduneanu arestat aseară pentru șantaj  a fost prins in mijlocul unor afaceri legate de videochat, neintelegeri intre niste barbati ale  căror prietene au facut impreuna  videochat si care s-au certat de la impartirea banilor

Povestea pe scurt este urmatoarea: doi barbati care se cunosc din perioada liceului ale caror prietene se ocupa cu videochat s-au certat de la banii pe care iubitele lor îi produceau impreuna pe charturbate.com iar unul dintre acestia ar fi beneficiat de „serviciile” lui Bogdănel Corduneanu pentru reglarea „conturilor”. Reamintim ca aseara a fost arestati pentru santaj Bogdan Corduneanu si Ionuț Cosmin Mihăianu. Acesta din urma a fost plasat in arest la domiciliu iar Corduneanu a fost dus pentru 30 zile in arestul Politiei. Povestea incepe in  ianuarie 2020 cand partea vătămată L.P.A a stabilit impreuna cu prietena sa L.I.A, ca aceasta din urma sa faca videochat pentru a mai castiga niste bani. In aprilie partea vatamata s-a intalnit cu Mihăianu care s-a plans ca prietena sa nu mai are  urmaritori pe contul sau de pe charturbate.com si astfel au stabilit ca cele doua fete sa faca impreuna videochat. Astfel, cele doua L.I.A si G.M au facut impreuna videochat pe un cont comun si anume inocentgirls02. Impreuna au castigat 3.000 lei pe care i-au impartit in mod egal. Dupa aceea, prietena partii vatamate nu a mai vrut sa faca videochat cu prietena lui Mihăianu si astfel s-a retras din colaborare. Dupa acea G.M si-a luat o altă partenera de videochat o fata pe nume M.B. iar impreuna au facut videochat pe contul crazy_boy_69. Insa, la un moment dat noua partenera M.B s-a cam prins ca Mihăianu si prietena sa o cam pacalesc de bani. Fata s-a intalnit cu partea vatamata care ar fi sfatuit-o astfel sa-si administreze singura  contul de videochat ceea ce a si facut. Astfel a justificat  Mihăianu faptul ca a pierdut bani din cauza partii vatamate si asa s-a ajuns ca Bogdan Corduneanu sa regleze conturile. Mihăianu a contactat partea vatamata pe messenger Facebook si i-a spus ca trebuie sa-i dea 4.000 tokens (moneda virtuala), echivalentul a 2.000 de dolari prejudiciul creat  pentru ca a sfatuit-o pe M.B sa se retraga din colaborare. Mihăianu l-a amenintat ca in caz contrar va contacta pe toti prietemii pe care ii are L.I.A si le va da poze cu aceasta in ipostaze indecente din sedinte de videochat. Asa au stabilit impreuna ca partea vatamata sa-i dea 3.000 lei.

Amenintat in spalatoria auto

Dupa aceea au stabilit sa se intalneasca impreuna pe  data de 10.12.2020  la orele pranzului la spalatoria  Auto Self Service. Cand a intrat cu masina in benzinarie a avut o supriza. O persoana a deschis portiera din drepta a masinii si s-a urcat pe locul pasagerului din fata. Era Bogdanel Corduneanu. Amenintandu-l Bogdan Corduneanu i-ar fi  cerut lui A. L. P sa-i dea suma de 3.500 euro motivat de faptul ca acesta din urma ar fi sfatuit o videochatista pe nume B. M. să-și  administreze individual  contul  de videochat de pe charturbate.com. si astfel i-ar fi creat un prejudiciu lui Ionut Cosmin Mihăianu.  Bogdan Corduneanu a venit cu masina lui Mihăianu la spalatorie. Cand a revenit la masina Bogdanel i-a spus lui Mihăianu ca partea vatamata ii va da 2.000 euro prin intermediul sau. Bogdanel l-ar fi amenintat pe A.L.P ca in caz contrar il va cauta peste tot prin oras iar daca se va duce la Politie va face mai rau.

Si complicele spune ca a fost victima lui Bogdanel

Mihăianu a fost plasat in arest la domiciliu desi este de asemenea acuzat de santajarea victimei impreuna cu Bogdanel. Acesta sustine ca la randul sau ar fi fost contactat de Bodganel in aceasta vara care i-ar fi spus ca ii datoreaza niste bani l-ar fi salvat de niste indivizi care  voiau sa-l bata si sa-i ia prietena. Astfel pentru ca l-a salvat Mihăianu i-ar fi dat lui Bogdanel 3.000 lei. Mihaianu lasa se se inteleaga ca ar fi fost initiativa lui Bogdanel sa-l preseze pe A.L.P sa le dea 3.500 euro din care 2.000 euro i-ar fi revenit lui Corduneanu. Cei doi au fost prinsi in flagrant. Ieri, Mihăianu a incasat 8.000 lei de la victima dupa care s-a dus la casa lui Bogdanel din Dancu sa-i dea banii. Dupa aceea au fost ridicati de Politie (vezi aici detalii). Mihăianu mai sustine ca a achiesat la planul de exctorcare a victimei de frica lui Bogdanel.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.