Directorul de la Mamma Mia a dat șpagă de 80 de ori să conducă fără permis

5160
barbat la volanul unui Mercedes
barbat la volanul unui Mercedes

@ Beneficiind de protecția Poliției Rutiere , Andrei Cosmin Hîncu, directorul restaurantului Mamma Mia conducea fără permis de câte ori avea chef @ Polițișții și procurorii DNA Iași dețin dovezi c a Hîncu a condus fara permis de cel puțin trei ori odata un Audi, apoi un Mercedes si o Toyota @ Da dar, Hîncu in calitate de director al restaurantului Mamma Mia și-a dat acordul ca, de cel puțin 80 de ori, polițiștii de la Rutiera sa consume fara sa plateasca  produsele alimentare produse de firma pe care o conducea

Cum să mai stai cu frica că te prinde poliția conducând fara permis cand știi ca ai dat spagă de cel puțin 80 de ori agenților de la Rutieră? Procurorii și polițiștii DNA Iași dețin probe cara arata ca Andrei Cosmin Hîncu, directorul restaurantului Mamma Mia, a condus fara permis prin municipiul Iași de cel puțin 3 ori in perioada 20.09.2019-26.08.2020 deși nu are permis de conducere. Astfel, în ziua de 20.09.2019 a condus autoturismul AUDI cu nr. de înmatriculare B-111-HNS pe dramurile publice ale municipiului Iaşi pe itinerariul strada.Căpşunilor – str. Vântu – str. Spital Paşcanu – str. Spancioc, adica de la punctul de lucru al Mamma Mia din Târgu Cucu pana in Tătărași unde are domiciliul. De asemenea, în ziua de 25.11.2019, a condus autoturismul MERCEDES cu nr. de înmatriculare B-100-FIC pe drumurile publice ale mun. Iaşi pe itinerariul str. Spancioc – str. Spital Paşcanu – str. Brânduşa – str. Micşunelelor -str. Căpşunilor, adica de acasa pana la punctul de lucru din Târgu Cucului. În plus, în ziua de 26.08.2020, condus autoturismului marca TOYOTA AYGO cu nr. de înmatriculare B-75-GVT, cu inscripţia MAMMA MIA pe drumurile publice ale mun. Iaşi pe același traseu menționat anterior.

A dat de șpagă la Rutieră de cel puțin 80 de ori

Faptele descrise mai sus au fost preluate din rechizitoriul prin care procurorii DNA Iași au trimis în judecată 15 politisti de la Rutiera deoarece primeau mita produse alimentare pentru a trece cu vederea  contravențiile facute in trafic de șoferii de la Mamma Mia (vezi aici). Acestia sunt Gheorghita Ciobanu-șeful Biroului Rutier Iași, Nicolae Robert Barabas, Bogdan Gabriel Ciochină,  Gabriel Dămoc, Cristinel Cătălin Lohan, Constantin Bogdan Toderașcu, Liviu Andrei, Robert Andrici, Doru Ionuț Crivoi, Paul Ețcu, Ionuț Lucian Landea, Dan Constantin Păuleț,  Felix Nelu Crengăniș, Ciprian Marian Ciobanu si Adrian Ștefănucă. S-a stabilit ca produsele alimentare pe care polițiștii le primeau cu titlu gratuit erau livrate numai cu aprobarea lui Hîncu care si-a dat acordul de cel puțin 80 de ori ca agenții  sa manance de pomană. „În perioada 22.06.2019-09.07.2020, inculpatul Hîncu Andrei Cosmin, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionaIe( 80 acte materiale), în calitate de director general al restaurantului Mamma Mia&Catering având în vedere o înţelegere tacită existentă la nivelul Poliţiei Rutiere Iaşi şi a conducerii restaurantului, a oferit şi a remis cu titlu gratuit, personal şi prin intermediari, produse alimentare de catering mai multor poliţişti mtieri din cadrul Poliţiei Rutiere a IPJ laşi în sensul neluării de către poliţiştii rutieri a măsurilor legale de sancţionare contravenţională în cazul constatării unor contravenţii rutiere comise de acești conducători auto constând în aceea de a nu de a nu constata si sancționa contravențiile savarsite de acestia”, se arata in rechizitoriul procurorului DNA. S-a mai stabilit ca agentii de la Rutiera stiau de faptul ca mancau de pomana numai dupa ce Hîncu își dădea acordul. De aceea stătea Hîncu atat de liniștit si conducea fara  permis. Citeste si articolul ”DNA Iași a dinamitat Politia Rutiera: 15 polițiști împreună cu șeful trimiși in judecată pentru șpagă”.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.