Doi polițiști locali au bătut un ieșean și pe logodnica lui în propria locuință. Procurorii cer închisoare. Video

1060
politisti tomesti trimisi in judecata
politisti tomesti trimisi in judecata

@ Doi polițiști locali din Tomești au fost trimiși in judecată de procurori deoarece au bătut un bărbat și o femeie în propria locuință @ Astfel, politistii locali Robert Gabriel Iftimi Șfarc și Ionuț Constantin Cozma vor fi judecați pentru savârșirea infracțiunii de purtare abuzivă @ Incidentul a fost prezentat în exclusivitate de Dezvaluirea.ro in articolul cu titlul „Revoltator. Politia Locala a batut un iesean in propria locuinta. Imagini șocante” publicat în data de 13 februarie 2019

A venit și nota de plată pentru cei doi polițiști locali din comuna Tomești care în luna decembrie 2019 au bătut un bărbat și pe logodnica acestuia în propria locuință. Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis zilele trecute în judecată pe politistii locali Robert Gabriel Iftimi Șfarc și Ionuț Constantin Cozma pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă (vezi aici). După cum am aratat și mai sus incidentul a fostr prezentat in exclusivitate de Dezvaluirea.ro in articolul „Revoltator. Politia Locala a bătut un ieșean în propria locuința. Imagini șocante” publicat în data de 13 februarie 2019. De asemenea atașăm și la acest articol o filmare video care susprinde primele scene de agresiune. Victimele se numesc Dan Ionuț Zaharia și logodnica sa Roxana Iuliana Luca. Dan Ionuț Zaharia a închiriat din anul 2013 de la soții Mihai și Verginia Agrigoaroaie, un apartament într-un bloc de pe strada Lalelelor din Tomești. Acesta plătea o chirie lunară de 125 euro pe lună. Bărbatul platise inclusiv chiria pe luna ianuarie 2019 dar intre el și proprietari au aparut unele neînțelegeri legate de plata unor utilități.

Au venit la miezul nopții

În data de 9 februarie 2019, Ionut Zaharia și logodnica lui au venit acasa mai tarziu si au vazut ca în fața apartamentului pe care îl inchiriaseră a fost montat un grilaj metalic. L-au dat la o parte si au intrat in locuință. La ora 24.00 au auzit bătăi puternice in ușă. Proprietarul îi adusese pe cei doi politisti locali reclamând că nu i se plătise chiria. Probele administrate de procurori au arătat ca acest lucru nu era real. Dupa ce s-a deschis deschis ușa cei doi polițiști au dat buzna în casă fără să se prezinte și au început să-l lovească pe Ionuț Zaharia. Logodnica acestuia țipa la polițiști sa nu-l mai lovească dar acestia nu s-au oprit. Polițiștii nu se opreau și încercau sa-l scoata afara din locuință. Dupa aceea unul dintre polițiști a agresat-o și pe femeie. Rapoartele de expertiza legala au aratat ca cele doua victime au prezentat excoriații, echimoze și tumefacții cauzate de lovituri, necesitând mai multe zile de îngrijiri medicale.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.