Domnişoara aflată la volan i-a şocat pe poliţişti! Când a coborât din maşină s-a ales cu un dosar penal!

609
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism

@ Domnişoara aflată la volan i-a şocat pe poliţişti @ Când a coborât din maşină s-a ales cu un dosar penal @ Mai mult, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Larisa Manuela Bejenariu la un an de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul fără permis şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat 

Domnişoara aflată la volan i-a şocat pe poliţişti! Când a coborât din maşină s-a ales cu un dosar penal!

În plus, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o recent pe Larisa Manuela Bejenariu la un an de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul fără permis şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Domnişoara aflată la volan i-a şocat pe poliţişti!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Acest proces al Larisei Manuela Bejenariu a început pe data de 16 august 2022.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată sub acuzaţiile amintite.

Larisa Manuela Bejenariu, acuzată de procurorii ieşeni

Oamenii legii au precizat că, în urmă cu mai bine de un an, un echipaj al Poliţiei ieşene a tras pe dreapta un autoturism. Vehicul era condus de către o tânără. Potrivit anchetatorilor, în momentul în care au cerut documentele, poliţiştii ieşeni au constatat că Larisa Manuela Bejenariu nu are permis.

Mai apoi, tânăra a fost chemată la audieri, iar, mai apoi, procurorii ieşeni au dispus trimiterea acesteia în judecată sub acuzaţiile amintite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.