Şocant! A scăpat de orice pedeapsă, după ce a decapitat o pisică! Judecătorii au constatat că a intervenit prescripţia!

93
Un barbat cu un cutit in mana
Un barbat cu un cutit in mana

@ Un ieşean a scăpat de orice pedeapsă, după ce a fost acuzat că a decapitat o pisică @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus încetarea procesului penal în ceea ce îl priveşte pe Constantin Drosu, sub acuzaţia de uciderea animalelor cu intenţie fără drept @ Judecătorii ieşeni au considerat că a intervenmit prescripţia răspunderii penale îna cest caz

Caz şocant, la Iaşi! Un ieşean de 36 de ani a scăpat de orice pedeapsă, după ce a fost acuzat că a decapitat o pisică! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus recent încetarea procesului penal în ceea ce îl priveşte pe Constantin Drosu, sub acuzaţia de uciderea animalelor cu intenţie fără drept.

„Instanţa încetează procesul penal având ca obiect săvârşirea de către inculpatul Drosu Constantin a infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale”, au afirmat magistraţii.

A scăpat de orice pedeapsă, după ce a decapitat o pisică!

Oamenii legii au afirmat că ieşeanul Constantin Drosu (36 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ 5 ani.

„Pe 3 aprilie 2019, la ora 18:05, pe fondul unor nemulţumiri, inculpatul C.D. a decapitat, folosind un cuțit, o pisică în curtea locuinței sale din municipiul Iași. În urma efectuării cercetării la fața locului, într-o groapă, alături de alte deșeuri, au fost găsite două părți de corp animal, respectiv corpul unei pisici de culoare albă cu pete maronii și negre și capul pisicii. De asemenea, a fost ridicat un cuțit de bucătărie cu o lamă metalică, cu o lungime de aproximativ 21 de centimetri și cu mâner din material plastic de culoare gri, pe care se puteau observa pete de culoare brun-roșcat. Având în vedere documentele medicale ale inculpatului, cât și îndoiala asupra discernământului acestuia din momentul săvârșirii faptei, s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice”, au afirmat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Ieşeanul, găsit cu discernământ diminuat de către specialişti

Anchetatorii au adăugat că ieşeanul Constantin Drosu a fost găsit cu discernământ diminuat.

„Potrivit raportului de expertiză medico-legală psihiatrică, la momentul săvârșirii faptei, inculpatul prezenta discernământ diminuat. Pe parcursul cercetărilor, inculpatul a recunoscut comiterea faptei reţinute în sarcina sa”, au încheiat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.