Ea este tânăra care i-a şocat pe poliţişti! Agenţii au înlemnit când au văzut alcoolemia! (EXCLUSIV)

108
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism

@ O tânără i-a şocat pe poliţiştii ieşeni, după ce aceştia au tras o maşină pe dreapta @ Agenţii au înlemnit când au văzut alcoolemia pe care o avea şoferiţa @ În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus recent condamnarea Ralucăi Liliana Burduhosu la un an şi trei luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

O tânără i-a şocat pe poliţiştii ieşeni, după ce aceştia au tras o maşină pe dreapta! Agenţii au înlemnit când au văzut alcoolemia pe care o avea şoferiţa!

În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus recent condamnarea Ralucăi Liliana Burduhosu la un an şi trei luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

O tânără i-a şocat pe poliţiştii ieşeni!

Procesul Ralucăi Liliana Burduhosu a început pe data de 21 martie 2023. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată sub acuzaţia de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

„Pe data de 8 mai 2022, la ora 1:25, inculpata a condus autoturismul marca Koleos pe DJ249, în timp ce avea în sânge la ora 2:24, la prima recoltare, o îmbibaţie alcoolică de 1,79 grame la mie, iar, la ora 3:28, la a doua recoltare, o îmbibaţie alcoolică de 1,59 grame la mie, conform Buletinului de analiză toxicologică”, au afirmat anchetatorii.

Raluca Liliana Burduhosu a recunoscut totul la audieri

Tânăra a arătat că recunoaște în totalitate săvârşirea faptei pentru care s-a dispus trimiterea sa în judecată, solicitând ca judecata să se desfăşoare numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a înscrisurilor prezentate de părţi, potrivit procedurii în cazul recunoaşterii învinuirii.

Conform anchetatorilor, în seara respectivă, Raluca Liliana Burduhosu ar fi mers la o discotecă, unde ar fi consumat 4 shot-uri de vodcă. Pe 8.05.2022, în jurul orei 1.20, aceasta a decis să plece acasă, astfel că a urcat la volanul autoturismului marca Koleos, în timp ce un martor s-a așezat pe locul din dreapta, iar, după ce au parcurs maximum 100 de metri, au fost opriți de un echipaj de la Poliția Rutieră.

Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar, ulterior, și-a dat acordul pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânăra a precizat și faptul că discoteca în cauză se afla la o distanță de aproximativ 500 de metri de locuința ei, dar și că nu exista o altă rută de parcurs în afara drumului județean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.