Modelele de videochat din Iași au un singur regret: că nu s-au angajat mai devreme

380
Preziosa videochat Iasi
Preziosa videochat Iasi

La orice job sunt plusuri și minusuri. La unele se câștigă decent, dar e multă muncă. La altele e programul ok, dar poate șefii se poartă rău. Și tot așa. La fel e și în videochat în Iași. Cel puțin la început. Ai perspectiva unor mari câștiguri, dar te gândești poate că o să afle familia. Sau că studioul ar putea să nu-ți dea toți banii. S-ar putea să fie ilegal sau nesigur.

Lucrurile sunt însă un pic diferite. Cel puțin la noi, La Preziosa, care e cel mai mare studio de videochat din Moldova. Hai să-ți explic mai bine care-i treaba în domeniul ăsta și de ce modelele cu experiență se simt foarte bine cu ceea ce fac!

Uită de griji, la Preziosa o să-ți fie bine!

Ok, hai să luăm preocupările tale pe rând. Ca să-ți arăt că jobul ăsta e mult mai ok decât îți poți imagina. Ca să ne cunoaștem mai bine, eu sunt Claudia, și mă ocupă de interviuri de angajare la Preziosa. Stau de vorbă în fiecare zi cu fete exact ca tine, iar unele au aceleași rețineri. Cum le explic lor, la fel îți explic și ție. În primul rând, e partea de confidențialitate. Preziosa e un studio recunoscut pentru discreție.

 

Avem o echipă exclusiv feminină, cu persoane mature și responsabile. Știm perfect cât de mult contează asta pentru tine și îți protejăm intimitatea așa cum trebuie. De asta e și foarte sigur jobul la noi. Numeroase colege din echipa Preziosa sunt foste modele de videochat. Au familii, sunt persoane extrem de serioase. Lucrăm într-un mediu sigur pentru că și noi avem nevoie de el. Așa că poți veni liniștită la job.

Prin același parcurs au trecut toate modelele care au acum succes la Preziosa. Și ele au avut ezitări la început. Pentru că au mai auzit ce zice lumea despre domeniul ăsta, au ascultat tot felul de povești. Însă imediat cum s-au întâlnit cu mine, deja s-au înseninat. Le-am arătat sediul nostru, le-am făcut cunoștință cu colegele și modelele din studio. S-au convins că atmosfera e foarte plăcută și s-au simțit binevenite. Ăsta e cel mai important lucru. Plecând de la încredere, cu ajutorul nostru, reușesc acum să facă o mulțime de bani cu zâmbetul pe buze.

Cel mai bun moment să te angajezi în videochat e imediat

După ce te angajezi la Preziosa, ai tot timpul să discuți cu modelele noastre cu experiență. Chiar îți recomandăm asta, pentru că ai ce învăța de la ele. Afli mici secrete ale jobului, sfaturi utile, care completează ideile primite de la trainerele noastre. Cu ocazia asta, o să observi că sunt foarte mulțumite de ceea ce fac. Se simt bine în pielea lor, emană o energie bună, încredere în propriile forțe. Explicația e simplă: se bucură de avantajele videochatului fără probleme.

Dacă le întrebi ce regretă, o să se gândească destul de mult. Fiindcă ăsta e jobul care li se potrivește cel mai bine. Și la care câștigă mai mult decât au sperat vreodată. Dacă totuși insiști, îți vor spune probabil că le pare rău că nu s-au angajat mai devreme. Cât mai devreme chiar. Fiindcă ar fi câștigat și mai mult. Au ezitat și ele atunci, s-au gândit prea mult și a trecut timpul. Partea bună e cu tu știi asta acum. Și poți să faci pasul ăsta chiar acum, fără amânări.

Eu te aștept cu mult drag să bem o cafea împreună, la studio. Ne cunoaștem mai bine, vedem cât de bine știi engleza. Oricum, dacă ai nevoie de un pic de ajutor pe partea asta, poți conta pe noi. La Preziosa îți asigurăm lecții gratuite de limba engleză imediat cum finalizăm formele legale de angajare. O zi minunată îți urez și hai la o cafea la Preziosa!

Contact Preziosa

Tel/WhatsApp: 0740.234.235

www.preziosa.ro

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.