EVENIMENTE DISTRACTIVE DE HALLOWEEN ȘI FESTIVAL DE MUZICĂ „CRYSTAL STARS”, LA PALAS

2132

Final de octombrie înseamnă și motiv de distracție alături de prieteni, la Palas. Și asta pentru că miercuri sărbătorim Happy Halloween, iar în week-end ne distrăm la Festivalul „Crystal Stars”.

În ultima zi din luna octombrie, te invităm să te bucuri de surprizele cu temă de toamnă și Halloween, pregătite de ansamblul Palas. Miercuri, de la ora 17.00, poți să îți creezi amintiri amuzante alături de prieteni la photo booth-ul tematic, de la parterul Atriumului Palas Mall. Tot de la ora 17.00 începe și Parada Costumelor, oferită de copiii de la First Models Kids. De la ora 18.00, tot în Atrium, marcăm sărbătoarea de peste Ocean cu multă muzică și distracție. Talentații artiști din trupa Cross Medio Band îi vor încânta pe cei prezenți cu ritmuri antrenante. Pentru că năzdrăvanii sunt cei mai încântați de Halloween, ansamblul Palas îi invită să îl petreacă într-o manieră inedită. Copiii sunt așteptați să învețe cum să prepare delicii la atelierul de gătit de la ora 19.00, alături de Chef Bogdan Puiu, fondatorul Soft & Grace, la parterul Atriumului Palas Mall.

Sâmbătă și duminică, pe 3 și 4 noiembrie, Atriumul Palas Mall va găzdui cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de muzică pentru tineret „Crystal Stars Music Fest”, organizat de Asociația „Mellos”. Evenimentul va aduce pe aceeaşi scenă interpreţi din Coreea de Sud, Argentina, Italia, Turcia, Bulgaria, Franța, Polonia, Iordania, Cipru, Bosnia-Herțegovina, Republica Moldova și România, care vor oferi un adevărat spectacol al talentelor vocale. În prima zi, cele mai bune voci vor concura pentru câștigarea trofeului începând cu ora 15.30. În plus, publicul va fi încântat cu momente susținute de Trupa „Seoul Beat”, precum și de tineri soliști, actuali și foști membri ai Cercului de muzică ușoară „Melos” de la Palatul Copiilor din Iași, coordonați de prof. dr. Gabriela Nechita. Seara de sâmbătă se va încheia cu un concert al artistei Nicoleta Nucă.

Duminică, de la ora 17.00, se va desfășura Gala Laureaților. Pe agenda spectacolului sunt incluse: Ansamblul de dansuri ucrainene „Veselka”, Rhythmic Dance, Academia Junior, Ruxandra Tomulesei și Royal Music Show, Clubul de gimnastică aerobică „Gimnis”, Fusion Dance și alții. Gala se va încheia cu un show al trupei Fără Zahar, de la ora 20.00.

Duminică, de la ora 11.00, cei prezenți în Atriumul Palas Mall se vor delecta cu un spectacol oferit de Petran Music School.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.