Gest impresionant făcut de refugiaţii ucraineni din Iaşi! Uite ce au creat pentru copiii cu dizabilităţi din oraş!

248
picturi refugiati ucraineni
picturi refugiati ucraineni

@ In Centrul de Asistenta Umanitara si Sociala pentru Refugiati Nicolina Iasi a apărut ideea unui eveniment caritabil @ Ucrainenii si-au pus creativitatea, timpul și munca lor în slujba românilor si au creat tablouri pe care spera sa le vanda in beneficiul unei categorii maxim vulnerabile de români – copiii cu dizabilitati @ Tablourile pictate și alte obiecte decorative realizate în serile lungi în centrul de refugiați au fost modalitatea prin care ei si-au destainuit trairile

Gest impresionant făcut de refugiaţii ucraineni din Iaşi! In Centrul de Asistenta Umanitara si Sociala pentru Refugiati Nicolina Iasi a apărut ideea unui eveniment caritabil, expresie a nevoii ucrainenilor de a-si arăta recunostinta pentru sprijinul pe care romanii l-au oferit.

Solidaritatea românilor care i-au primit cu inimile deschise pe ucrainienii fugiți din calea războiului i-a impresionat. În timpul petrecut aici, mulți ucraineni si-au dat seama ca nu preaplinul material i-a facut de romani sa daruiasca, ci iubirea pentru oameni și solidaritatea. Dar și multi romani au nevoie de sprijin.

Recunoştinţă a ucrainenilor refugiaţi în Iaşi

Ucrainenii si-au pus creativitatea, timpul și munca lor în slujba românilor si au creat tablouri pe care spera sa le vanda in beneficiul unei categorii maxim vulnerabile de români – copiii cu dizabilitati, care au nevoie de terapie. Aceste servicii sunt subfinantate in România si nevoia este mare.

#Recunostinta este o licitatie caritabila al cărei scop este sprijinirea serviciilor oferite copiilor români cu dizabilitati, integrată campaniei ”Schimbă un destin”.

Tablourile, vândute la licitaţie

Tablourile pictate și alte obiecte decorative realizate în serile lungi în centrul de refugiați au fost modalitatea prin care ei si-au destainuit trairile. Acum, pregatirea obiectelor pentru licitație da celor aflati departe de casa sens si bucurie și astfel transforma durerea si trauma lor in suport pentru oamenii care i-au adapostit.

Prin cumpararea tablourilor și obiectelor decorative postate aici, faceți bine de două ori: le permiteți ucrainenilor să fie recunoscători si dati copiilor cu dizabilitati de la Fundația Star of Hope sansa de beneficia de acces la servicii de recuperare absolut necesare pentru dezvoltarea si integrarea lor. Pentru mai multe informatii, intrati pe site-ul: https://recunostinta.parentis.ro/.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.