Exclusiv! Seful Cordunenilor luat cu ambulanta din sala judecata. Sentinta finala

1923

@ Lui Costel Corduneanu i s-a facut rau astazi in sala de judecata la Curtea de Apel Cluj @ Acesta participa la ultimul termen de judecata in dosarul in care impreuna cu fratii sai a fost trimis in judecata de DIICOT pentru infractiuni

Tensiune maxima in dosarul in care fratii Corduneanu au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT pentru infractiuni de criminalitate organizata. Astazi la Cluj s-a desfasurat ultimul termen de judecata ocazie cu care atata procurorii cat si avocatii apararii au sustinut pledoariile finale. In momentul in care avocatii apararii sustineau pledoariile finale lui Costel Corduneanu i s-a facut rau si a fost chemata Ambulanta. La momentul redactarii acestui articol lui Costel Corduneanu i se acordau ingrijiri medicale si se discuta despre posibilitatea ca acesta sa fie dus la un spital din Cluj. Vom reveni cu amanunte.

Procurorii au vrut pedepse mai mari. Sentinta finala

Dupa acest termen de judecata magistratii Curtii de Apel Cluj vor pronunta o sentinta finala. Prin urmare in cazul in care se vor pronunta pedepse cu inchisoarea cu executare cei condamnati vor fi si incarcerati. La acest termen de judecata procurorii DIICOT au cerut pedepse mai mari pentru fratii Corduneanu si complicii lor. Pe de alta parte la termenul anterior avocatii lui Costel Corduneanu au obtinut o mica victorie in sensul ca au reusit eliminarea din rechizitoriu a infractiunii de lipsire ilegala de libertate (vezi aici). Mai exact, Constantin Bogdan alias Costel Corduneanu a scapat de acuzatia cea mai grava din dosarul in care acesta impreuna cu fratii sai au fost trimisi in judecata in anul 2010 de DIICOT Iasi pentru infractiuni de criminalitate organizata precum inselaciune, santaj, spalare de bani, trafic de persoane, lipsire ilegala de libertate etc. In acest dosar finalizat de DIICOT in 2010 au fost trimisi in judecata 27 de inculpati. Dosarul inregistrat cu numarul In acest dosar finalizat de DIICOT in 2010 au fost trimisi in judecata 27 de inculpati dupa cum am aratat si mai sus, pentru acuzatii din cele mai grave. Dosarul inregistrat cu numarul 4183/100/2010 a primit o prima sentinta la Tribunalul Maramures in data de 10.03.2016 cei mai multi dintre cei inculpati fiind condamnati.Costel Corduneanu a primit dupa cum am spus 7 ani, Adrian Corduneanu, a primit trei ani de inchisoare, Bogdan Corduneanu a primit 3 ani de închisoare etc. Costel Corduneanu este cel mai mare dintre frati fiind considerat liderul ”clanului”.a primit o prima sentinta la Tribunalul Maramures in data de 10.03.2016 cei mai multi dintre cei inculpati fiind condamnati. Costel Corduneanu a primit dupa cum am spus 7 ani, Adrian Corduneanu, a primit trei ani de inchisoare, Bogdan Corduneanu a primit 3 ani de închisoare etc. Costel Corduneanu este cel mai mare dintre frati fiind considerat liderul ”clanului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.