Factor poştal, condamnat la Iaşi! Iată ce pedeapsă i-au aplicat magistraţii după ce a fost prins beat!

293

@ Un factor poştal din Iaşi a fost pedepsit de judecători @ Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi i-au aplicat lui Adrian Constantinescu o pedeapsă de 8 luni de închisoare, cu amânarea executării @ Individul în vârstă de 54 de ani a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe
Un factor poştal din judeţul Iaşi a fost pedepsit recent de judecători. Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi i-au aplicat lui Adrian Constantinescu o pedeapsă de 8 luni de închisoare, cu amânarea executării.
Individul în vârstă de 54 de ani a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. Sentinţa nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Adrian Constantinescu a început pe data de 26 octombrie 2021.
Adrian Constantinescu, acuzat că a urcat băut la volan
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe factorul poştal ieşean Adrian Constantinescu pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.
„Pe data de 28 noiembrie 2020, la ora 18:25, inculpatul a condus autoturismul marca Volkswagen Golf către bulverdul Chimiei, din Iaşi, având o îmbibaţie alcoolică de 0,90 g/l alcool pur în sânge la prima probă, respectiv de 0,75 g/l alcool pur în sânge la a doua probă şi o alcoolemie teoretică de aproximativ 0,95 g/l alcool pur în sânge”, au afirmat anchetatorii ieşeni.
Factorul poştal din Iaşi a recunoscut totul la audieri
În cursul judecăţii, factorul poştal Adrian Constantinescu a arătat că doreşte să beneficieze de procedura simplificată de judecare a cauzei. De altfel, acesta a menţionat că, în ziua respectivă, în intervalul orar 8:30 – 18:15, el a consumat aproximativ 700 ml vin de casă rose. Ulterior, în jurul orei 18:15, el a urcat la volanul autoturismului şi a plecat către domiciliu. La un moment dat, în dreptul staţiei de betoane, a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere.
Agenţii l-au legitimat pe şofer, care a fost testat alcoolscopic, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost dus la Institutul de Medicină Legală Iași, pentru a-i fi prelevate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.