Ieseni, paziti-va copiii! Descreieratul Norocea a fost lasat liber pe strazi

2732
Radu Norocea
Radu Norocea

@ A talharit un student, a dezbracat un copil si a sechestrat un fost angajat iar acum este liber sa umble liber pe strazi @ Magistratii de la Judecatorie au aprobat ieri ca cererea lui Radu Norocea, patronul RVR Taxi de a fi judecat sub control judiciar @ Norocea este judecat in doua dosare pentru talharie si lipsire ilegala de libertate

O noua decizie suprinzatoare a judecatorilor ieseni care au decis ieri ca Radu Norocea, patronul RVR Taxi cel trimis in judecata in doua dosare pentru infractiuni foarte grave impotriva unor persoane printre care un copil si un student. Astfel, dupa ce in urma cu circa 2 luni Norocea a fost eliberat in arest preventiv si trimis acasa in arest la domiciliu, ieri judecatorii au decis ca patronul RVR Taxi sa fie judecat sub control judiciar. Asta inseamna ca va putea sa mearga pe unde doreste iar din cand in cand sa raporteze autoritatilor ce face. De asemenea, acesta nu are voie sa comunice cu victimele si cu martorii din dosare.

Copil dezbracat student talharit

Reamintim inca o data pe scurt faptele pentru care a fost trimis in judecata Norocea asa cum au fost prezentat si in sentintele judecatorilor. „La data de 3.0.2015 in timp ce se afla la domiciliul sau Norocea Radu Gabriel l-a lipsit de libertatea de a se misca si de a actiona potrivit propriei voine pe minorul H. Mihai Matei in varsta de 13 ani si 5 luni la data comiteriii faptei, pe perioda de timp cat l-a obligat pe acesta sa se dezbrace, prin amenintari verbale precum si prin intreaga atitudine, respectiv folosirea unui ton ridicat, limbaj agresiv incuierea usii din apartament. In seara zilei de 12.10.2016, in jurul orelor 20.00 inculpatii Norocea Radu Gabriel si Moldovan Mihai l-au sechestrat pe Ionita Mihai Bogan in spalatoria Auto RVR de pe b-dul Poitiers si l-au amenintat pentru a-l determina sa le remita suma de 600 lei, reprezentand o presupusa datori”, a aratat magistratul in sentinta.

In ceea ce priveste tanarul talharit, acesta se numeste Constantin Andrei si este student la Teologie. Pe data de 20.05.208 impreuna cu complicele sau  Ciprian Ion Ene, administrator al unei firme IT, Ecs Network Master. Studentul lucra la RVR ca taximetrist iar in seara zilei respective primise prin statie comanda de a-l lua pe Norocea. Cand a ajuns la locatia in care se afla Norocea, a dat putin cu spatele si a lovit masina lui Norocea. Patronul RVA l-a amenintat pe student cu un topor, i-a spus ca-i taie mana si l-a obligat sa se urce intr-o masina sa mearga pana la domiciliul tanarului din Mogosesti pentru ca acesta sa intre in casa sa-i aduca bani de reparatii.

 

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.