Incaierare intre clanurile de tigani la Grajduri. Politia a intervenit in forta

928
tiganii de la Grajduri la Prefectura

@ Zeci de rromi s-au incaierat ieri in comuna Grajduri @ Conflictul a izbucnit pe terasa unui magazin si a continuat in strada @ Doua persoane ranite au fost  transportate la spital @ Tigani batuti au ajuns si la prefectura ”sa li se faca dreptate”

Zeci de persoane de etnie rroma s-au incaierat ieri in comuna Grajduri dupa ce ar fi participat la un parastas. Conflictul ar fi izbucnit pe terasa unui magazin unde s-au oprit sa bea dupa parastas si a continuat in mijlocul strazii. „Ieri n jurul orei 17.45, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Grajduri are loc un scandal între mai multe persoane. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar pe raza comunei Grajduri au identificat mai multe persoane care ar fi fost implicate în scandal, două dintre acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că alte două persoane care ar fi fost implicate în scandal au fost transportate la spital. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în cursulzilei de 13 iuniea.c., pe fondul unui conflict și a consumului de alcool,mai multe persoane au provocat scandal și s-au agresat fizic reciproc, pe terasa unui magazin din satul Grajduri și pe drumul public din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  incăierare şi tulburarea ordinii şi liniştiipublice, carcercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispusemăsurilegale”, se arata intr-un comunicat de presa emis de IPJ.

O parte din victime au ajuns si la prefectura

Ieri spre seara o parte din  tiganii implicati in incaierare au venit la prefectura cerand sa li se faca dreptate. Pentru ca unii erau raniti prefectul a solicitat sprijinul Ambulantei iar o parte au fost dusi la spital. „Erau nemultumiti ca bulibasa nu se implica sa le faca dreptate. O sa vorbesc maine cu ei si o sa ma lamuresc”, a spus prefectul Marian Grigioras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here