Liberalii ieseni vor face aliante numai cu USR si PMP pentru Consiliul Local si CJ

522
Mihai Chirica si Costel Alexe
Mihai Chirica si Costel Alexe

@ Costel Alexe, noul presedinte liberal al Consiliului Judetean Iasi a declarat ce exclude orice alianta cu PSD @ „Orice colaborare cu PSD, fie că vorbim de Consiliul Judeţean, Primăria municipiului Iaşi sau toate celelalte UAT-uri din judeţ, este exclusă! Nu avem ce discuta cu principalul duşman politic al nostru şi al ieşenilor, care a contribuit la starea de degradare în care ne aflăm astăzi”, a declarat Costel Alexe

Raspunzand astazi intr-o conferinta de presa, unei intrebari adresate de jurnalistii Dezvaluirea.ro privind o eventuala colaborare cu USR pentru stabilirea unor majoritati in Consiliul Local si Consiliul Judetean, Costel Alexe, noul presedinte liberal al Consiliului Judetean Iasi a raspuns ca este deschis a colaboreze atat cu aceasta formatiune politice cat si cu PMP. „Dorim să avem alături de noi oameni care să susţină proiectele judeţului Iaşi, de aceea răspunsul meu este da, vrem să ne vedem cu preşedinţii celor două formaţiuni politice, USR-PLUS şi PMP, pentru a constitui o majoritate cât se poate de largă astfel încât în următorii patru ani să nu avem nici măcar o sincopă în ceea ce priveşte dezvoltarea municipiului şi judeţului nostru. Sunt patru ani vitali, patru ani în care, dincolo de exerciţiul financiar care începe anul viitor, fonduri guvernamentale, fonduri de relansare economică, ieşenii au nevoie de o echipă care să le susţină proiectele”, a spus ministrul Costel Alexe, care a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi în urma scrutinului de pe 27 septembrie.

In acest context acesta a subliniat că exclude orice negociere cu PSD la nivelul localităţilor din judeţ.”Orice colaborare cu PSD, fie că vorbim de Consiliul Judeţean, Primăria municipiului Iaşi sau toate celelalte UAT-uri din judeţ, este exclusă! Nu avem ce discuta cu principalul duşman politic al nostru şi al ieşenilor, care a contribuit la starea de degradare în care ne aflăm astăzi”, a declarat Costel Alexe.

Prezent la conferinta de presa primarul PNL, Mihai Chirica a confirmat ca este de acord cu ceea ce a sustinut Costel Alexe.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.