Lovitură de teatru, în lumea interlopă! Vandam Constantin spera să îi înduplece pe judecătorii ieşeni! FOTO

7532
Constantin Vandam si masina Porche
Constantin Vandam si masina Porche

@ Lovitură pentru lumea interlopă: Vandam Constantin spera să îi înduplece pe judecătorii ieşeni @ Totuşi, la finele săptămânii trecute, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins contestaţia formulată de acesta @ Vandam Constantin este nemulţumit de menţinerea arestării preventive în cazul său, el dorind să fie pus în libertate de către magistraţi

Lovitură pentru lumea interlopă! Vandam Constantin spera să îi înduplece pe judecătorii ieşeni! Însă, la finele săptămânii trecute, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins contestaţia formulată de acesta.

„Instanţa respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Constantin Vandam, în prezent aflat în Penitenciarul Iaşi, împotriva încheierii penale din data de 25.09.2023, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Iaşi, încheiere pe care o menţine. Definitivă”, au spus judecătorii.

Vandam Constantin, acuzat de tentativă de omor

Vandam Constantin este nemulţumit de menţinerea arestării preventive în cazul său, el dorind să fie pus în libertate de către magistraţi.

Recent, judecătorii ieşeni l-au băgat după gratii pe interlopul acuzat de tentativă de omor. După un scandal cu focuri de armă, în trafic, Vandam Constantin spera că va rămâne în libertate. Magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis contestaţia formulată de anchetatori în cazul lui Vandam Constantin.

 

Din arest la domiciliu, în arest preventiv

 

Asadar, după ce a fost plasat iniţial în arest la domiciliu de Curtea de Apel Iaşi, în dosarul in care este acuzat că ar fi tras cu pistolul către doi rivali, Tribunalul Iași a respins mai apoi cererea de arestare a lui Vandam Constantin și în dosarul în care este acuzat ca a vrut să-şi omoare un rival, să-l calce cu mașina.

Conform anchetatorilor, pe data de 2 martie 2023 in jurul orei 16.00, clanurile interlope s-ar fi întâlnit şi ar fi izbucnit un conflict spontan. Oamenii legii au spus că, la un moment dat, Vandam Constantin a urcat la volanul unei masini BMW si a demarat spre locul in care se afla Dragos Stefan P., care a apucat sa se fereasca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.