Lovitură în lumea interlopă din Iaşi! Vandam Constantin nu i-a înduplecat pe judecători (EXCLUSIV)

7433
Constantin Vandam si masina Porche
Constantin Vandam si masina Porche

@ Lovitură în lumea interlopă din Iaşi: Vandam Constantin nu i-a înduplecat pe judecători @ Astfel, magistraţii ieşeni au respins recent contestaţia formulată de acest membru al lumii interlope @ Vandam Constantin ceruse înlocuirea măsurii preventive luată în cazul său

Lovitură în lumea interlopă din Iaşi: Vandam Constantin nu i-a înduplecat pe judecători. Aşadar, recent, magistraţii ieşeni au respins contestaţia formulată de acest membru al lumii interlope.

„Instanţa respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Vandam Constantin, deţinut în prezent în Penitenciarul Iaşi, împotriva încheierii din 30 august 2023, a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Iaşi, încheiere pe care o menţine. Definitivă”, au precizat magistraţii ieşeni.

 

Lovitură în lumea interlopă din Iaşi!

 

Amintim că, recent, George Constantin Hurjui şi Vandam Constantin au fost trimişi în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Principala acuzaţie din acest caz este cea de tentativă de omor.

Totodată, judecătorii ieşeni l-au băgat după gratii pe interlopul acuzat de tentativă de omor. După un scandal cu focuri de armă, în trafic, Vandam Constantin spera că va rămâne în libertate.

A ajuns în arest preventiv

 

După ce a fost plasat iniţial în arest la domiciliu de Curtea de Apel Iaşi, în dosarul in care este acuzat că ar fi tras cu pistolul către doi rivali, Tribunalul Iași a respins mai apoi cererea de arestare a lui Vandam Constantin și în dosarul în care este acuzat ca a vrut să-şi omoare un rival, să-l calce cu mașina.

Conform anchetatorilor, pe 2 martie 2023 in jurul orei 16.00, clanurile interlope s-ar fi întâlnit şi ar fi izbucnit un conflict spontan. Oamenii legii au spus că, la un moment dat, Vandam Constantin a urcat la volanul unei masini BMW si a demarat spre locul in care se afla Dragos Stefan P., care a apucat sa se fereasca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.