Lovitură pentru un membru al lumii interlope ieşene! Judecătorii au respins categoric cererea făcută de Vandam Constantin (EXCLUSIV)

6074
Constantin Vandam si masina Porche
Constantin Vandam si masina Porche

@ Lovitură pentru un membru al lumii interlope ieşene: judecătorii au respins categoric cererea făcută de Vandam Constantin @ Astfel, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins ieri contestaţia formulată de membrul clanului Tănase @ Acesta a contestat prelungirea arestării preventive în cazul său

Lovitură pentru un membru al lumii interlope ieşene! Judecătorii au respins categoric cererea făcută de Vandam Constantin! Aşadar, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins ieri contestaţia formulată de membrul clanului Tănase.

„Instanţa respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Constantin Vandam împotriva încheierii pronunţate de Tribunalul Iaşi”, au afirmat judecătorii. Vandam Constantin a contestat decizia de prelungire a arestării preventive în cazul său.

 

Lovitură pentru un membru al lumii interlope ieşene!

 

Recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au decis trimiterea în judecată a lui Vandam Constantin. Principala acuzaţie din acest caz este cea de tentativă de omor.

Amintim că judecătorii ieşeni l-au băgat după gratii pe interlop. După un scandal cu focuri de armă, în trafic, Vandam Constantin spera că va rămâne în libertate. Astfel, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis contestaţia formulată de anchetatori în cazul lui Vandam Constantin.

 

Din arest la domiciliu, în arest preventiv pentru Vandam Constantin

 

După ce a fost plasat iniţial în arest la domiciliu de Curtea de Apel Iaşi, în dosarul in care este acuzat că ar fi tras cu pistolul către doi rivali, Tribunalul Iași a respins mai apoi cererea de arestare a lui Vandam Constantin și în dosarul în care este acuzat ca a vrut să-şi omoare un rival, să-l calce cu mașina.

Potrivit anchetatorilor, pe 2 martie 2023 in jurul orei 16.00, clanurile interlope s-ar fi întâlnit şi ar fi izbucnit un conflict spontan. Oamenii legii au spus că, la un moment dat, Vandam Constantin a urcat la volanul unei masini BMW si a demarat spre locul in care se afla Dragos Stefan P., care a apucat sa se fereasca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.