Membru al lumii interlope, în „joc de glezne”! Sentinţă în cazul fostului boxer Viorel Oarză! (EXCLUSIV)

1024
Viorel si Robert Oarza
Viorel si Robert Oarza

@ Un membru al lumii interlope ieşene este ţinut în „joc de glezne” de către magistraţi @ Astfel, judecătorii au amânat emiterea unei sentinţe în cazul fostului boxer Viorel Oarză @ În unul dintre dosarele care îl vizează, el este acuzat alături de fiul său, Robert

Un membru al lumii interlope ieşene este ţinut în „joc de glezne” de către judecători! Aşadar, magistraţii au amânat emiterea unei sentinţe în cazul fostului boxer Viorel Oarză.

„Având nevoie de mai mult timp pentru a delibera, instanţa amână pronunţarea la data de 21 iulie 2023, pronunţarea urmând a se realiza prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpaţilor, persoanelor vătămate şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei”, au spus judecătorii ieşeni.

Viorel Oarza
Viorel Oarza

Membru al lumii interlope ieşene, ţinut în „joc de glezne” de judecători!

 

Viorel Oarză şi fiul său, Robert, au fost trimişi în judecată în acest dosar la începutul anului 2020. Mai exact, cauza penală a ajuns pe rolul magistraţilor din cadrul Judecătoriei Iaşi pe data de 30 ianuarie 2020.

Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaş i-au trimis în faţa instanţei pe cei doi, sub acuzaţiile de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sala de judecata
Sala de judecata

Viorel Oarză şi fiul său, Robert, implicaţi într-un alt scandal

 

Viorel Oarză şi Robert au mai fost implicaţi într-un scandal. Cei doi au fost protagoniştii unei alte confruntări, tot la Sala Polivalentă din Iaşi. Conform anchetatorilor ieşeni, aceştia ar fi agresat mai mulţi membri ai clanului Corduneanu.

Acest incident a avut loc în urmă cu mai bine de doi ani, chiar în faţa restaurantului deţinut de clanul Corduneanu la Sala Sporturilor din Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.