O nouă lovitură pentru lumea interlopă din Iaşi! Viorel Marian Oarză, pedepsit iarăşi de judecători! (EXCLUSIV)

20909
Viorel Oarza, cu pumnii ridicaţi în aer
Viorel Marian Oarză a fost condamnat de judecătorii ieşeni pentru deţinere de droguri în vederea consumului propriu

@ Unul dintre membrii lumii interlope din Iaşi a fost pedepsit din nou de către judecători @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea fostului boxer Viorel Marian Oarză la 1 an, 2 luni şi 20 de zile de închisoare, pentru deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu @ În plus, judecătorii ieşeni au confiscat de la acesta cantitatea de 0,61 grame pulbere care conţine cocaină, levamisole şi cofeină

O nouă lovitură pentru lumea interlopă din Iaşi! Unul dintre membrii acestei lumi a fost pedepsit din nou de către magistraţi. Aşadar, joi, 20 octombrie 2022, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea fostului boxer Viorel Marian Oarză la pedeapsa rezultantă de 1 an, 2 luni şi 20 de zile de închisoare, pentru deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu.
„Instanţa dispune confiscarea specială a drogurilor de mare risc, deţinute, fără drept, de către inculpat, respectiv cantitatea de 0,61 grame pulbere care conţine cocaină, levamisole şi cofeină”, au precizat ieri magistraţii ieşeni.

Viorel Marian Oarză, spaima lumii interlope

Fostul boxer de performanţă Viorel Marian Oarză este un cunoscut al oamenilor legii nu doar în România, ci şi în Italia. Acesta a fost trimis în judecată şi pedepsit în mai multe dosare penale, atât la Iaşi, cât şi în Peninsulă.
Amintim că acesta a fost pedepsit în Italia, fiind considerat drept un lider al unei grupări în zona oraşului Torino. De asemenea, la Iaşi, acesta a fost pedepsit pentru comiterea unor alte fapte.

Fostul boxer ieşean, scandal cu membri ai clanului Corduneanu

În urmă cu mai bine de un an, poliţiştii ieşeni au fost anunţaţi cu privire la producerea unui incident la Sala Sporturilor. Informaţia făcea referire la faptul că Viorel Oarză ar fi agresat mai mulţi membri ai clanului Corduneanu. De altfel, membrii familiei Corduneanu au un restaurant chiar la intrarea în Sala Sporturilor din Iaşi.
Din câte se pare, totul ar fi pornit de la o discuţie în contradictoriu între membrii clanului Corduneanu şi fiul lui Viorel Oarză, care, la rândul său, este tot boxer de performanţă. Ulterior, producerea incidentului a fost negată atât de către membrii clanului Corduneanu, cât şi de Oarză – tată şi fiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.