Om de afaceri din Iaşi, condamnat! Marian Mărunţelu, pedepsit pentru că a şofat de mai multe ori fără permis (EXCLUSIV)

5877
Marian Maruntelu
Marian Maruntelu

@ Un om de afaceri din Iaşi a fost pedepsit de judecători @ Astfel, ieri, Marian Mărunţelu a fost condamnat pentru că a şofat de mai multe ori fără permis @ Afaceristul ieşean a primit o pedeapsă de 2 ani şi 8 luni de închisoare, cu suspendare

Un om de afaceri din Iaşi a fost pedepsit ieri de judecători. Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Marian Mărunţelu la 2 ani şi 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru 6 infracţiuni de conducere a unui vehicul fără permis (de pe 2, 13 august, 16, 30 octombrie, 27 noiembrie 2019 şi 3 martie 2020).

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul uneia dintre entităţile subordonate Consiliului Local Iaşi sau Primăriei Iaşi”, au afirmat judecătorii ieşeni.

 

Om de afaceri din Iaşi, pedepsit

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul omului de afaceri din Iaşi a început pe 18 martie 2020. Asta, după ce Marian Mărunţelu (65 de ani) a fost încătuşat în perioadele 4 – 5 decembrie 2019 şi 3 martie – 1 mai 2020.

Conform anchetatorilor, afaceristul ieşean ar fi fost prins şofând în mai multe rânduri, deşi ar fi avut permisul de conducere suspendat. Oamenii legii au adăugat că, în momentul în care a fost tras pe dreapta de echipajele de Poliție, acestea au constatat, la o verificare în baza de date, că Marian Mărunțelu figura cu permisul de conducere în stare „cu restricții – suspendat”. Oamenii legii au mai susținut că permisul afaceristului ar fi fost suspendat după o altă oprire în trafic și o constatare a unei nereguli.

 

Marian Mărunţelu, acuzat că a şofat de mai multe ori fără permis

 

La un moment dat, Marian Mărunțelu le-a declarat anchetatorilor că, în anul 2015, a mers în audiență la Parchet, pentru că era cercetat într-o cauză privind regimul circulației, ca urmare a faptului că i-a fost reținut permisul.

Acesta a relatat că ar fi intrat în audiență la procurorul de serviciu, care i-ar fi spus că, pentru fapta respectivă, ar fi primit clasare, urmând să primească acea comunicare scrisă la adresa de domiciliu, prin poștă. În anul 2014, el ar fi fost cercetat pentru o infracțiune tot la regimul circulației și i s-ar fi dat clasare pe 2 decembrie 2015, potrivit omului de afaceri din Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.