Popa i-a facut vant lui Ciuhodaru in Parlamentul European sa nu candideze la primarie

1502

@ Tudor Ciuhodaru se afla pe pozitia 7 pe lista PSD de candidati la alegerile europarlamentare, locul fiind eligibil daca tinem cont de faptul ca social-democratii au obtinut la ultimul scrutin 15 mandate

Intentia presedintelui PSD Iasi, Maricel Popa de a candida pentrui fotoliul de primar, incepe sa prinda contur pe zi ce trece. Unul dintre cei care ar fi putut sa incurce calculele pe care si le-a facut Popa in acest sens merge in Parlamentul European si prin urmare, presedintele PSD Iasi si-a luat de o grija. Se reamintim ca Tudor Ciuhodaru si-a mentinut activa intentia de a candida la primarie, idee nascuta pe cand era membru PC sau UNPR. Pentru a-l linisti si a-i face loc lui Chirica, PSD i-a oferit locul de deputat iar acum pentru a-si lua gandul din nou de la primarie i s-a oferit un post de europarlamentar. Astazi in sedinta Comitetului Executiv National al PSD Tudor Ciuhodaru, a fost votat pe pozitia 7 pe lista de candidati ai PSD pentru europarlamentare, un loc eligibil avand in vedere ca PSD are sanse sa obtina 15 mandate. Lista este deschisa de actualul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb. “Ma bucur ca avem sansa de a trimite la Bruxelles un nou reprezentant al Iasului. Desi nu ne dadea nimeni prea multe sanse, iata ca organizatia PSD Iasi a impus pe pozitie eligibila un candidat. Ne pasa de ieseni si ne pasa de ceea ce se întampla în regiunea Nord-Est. Romania merita mai mult, iar noi suntem dispusi sa ne ancoram la treaba în zona noastra. Tudor Ciuhodaru are deja experienta unor legislaturi în Parlamentul Romaniei si calitatile necesare pentru a face fata rigorilor Parlamentului European’’, a spus Maricel Popa, presedintele PSD Iasi.

’’Ivan si-a vazut doar de interesele sale’’

Maricel Popa a adaugat ca actualul europarlamentar de Iasi, Catalin Ivan si-a vazut doar de interesele sale.  ’’Sunt convins ca va fi un castig pentru toata lumea si sper ca de aceasta data, trimisul nostru sa faca într-adevar politica Romaniei, a  regiunii si a partidului si nu sa aiba doar o agenda personala, asa cum s-a întamplat în trecut cu fostul europarlamentar Catalin Ivan” a adaugat Maricel Popa, presedintele PSD Iasi.

Ciuhodaru cu ce s-a remarcat?

In prezent Tudor Ciuhodaru este deputat PSD de Iasi. Nici in agenda acestuia nu poate fi gasita vreo initiativa sau vreun proiect care sa se detaseze vizibil spre interesele si bunastarea iesenilor. Nici macar initiativele asociatiile civice din Iasi pentru sustinerea autostrazii Moldova nu l-au miscat in vreu fel, intr-un mod deosebit pe Tudor Ciuhodaru. Cu toate acestea ca in fiecare campanie, stie sa promita si sa vorbeasca frumos. “Sunt onorat de nominalizarea facuta de colegiii mei social-democrati din Iasi si din întreaga tara. Este un lucru care ma obliga. Asa cum am procedat si pana acum voi apara problemele iesenilor si ale Moldovei. Este momentul ca aceste politici bune pentru oameni, din sanatate, dar si din celelalte domenii de activitate, sa fie continuate si la nivel european”, a spus Ciuhodaru.

Tudor Ciuhodaru este deputat în Parlamentul Romaniei, la al treilea mandat si medic primar urgente la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Clinic de Neurochirurgie “Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iasi.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.