Posturi „la stat”, traficate în plină zi! Mii de euro daţi pentru un astfel de job unei funcţionare! (EXCLUSIV)

2028
mana cu bani in masina
mana cu bani in masina

@ Posturi „la stat”, promise de o individă: mii de euro daţi pentru un astfel de job @ Scandalul a ieşit la iveală după ce păgubiţii au rămas şi fără bani, şi fără joburile promise @ Acum, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o pe Elena Andreea Băiceanu la 1 an şi 4 luni de închisoare, pentru cumpărare de influenţă

 

Posturi „la stat”, promise de o individă: mii de euro daţi pentru un astfel de job! Scandalul a ieşit la iveală după ce păgubiţii au rămas şi fără bani, şi fără joburile promise!

Recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o pe Elena Andreea Băiceanu la 1 an şi 4 luni de închisoare, pentru cumpărare de influenţă. Magistraţii au admis acorul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de femeie cu anchetatorii.

 

Elena Andreea Băiceanu a încercat să cumpere un job „la stat”

 

Procesul Elenei Andreea Băiceanu a început pe data de 25 noiembrie 2022. Femeia din comuna Valea Seacă a recunoscut că a încălcat legea.

„În cursul lunii septembrie 2019, inculpata a remis suma de 2.000 de euro unei angajate a Primăriei, care a lăsat să se creadă că are influenţă pe lângă funcţionari din cadrul Primăriei şi care i-a promis că îi va determina pe aceştia să asigure angajarea ei la Registratură”, au spus oamenii legii.

 

Bani luaţi pentru posturi fictive

 

Pe parcursul urmăririi penale, a mai rezultat că, în cursul anului 2019, o femeie a mai solicitat şi a primit de la două persoane suma de 2.000 de euro de la fiecare, lăsând să se creadă că are influenţă pe lângă funcţionari din cadrul Primăriei şi promiţând că îi va determina pe aceştia să asigure angajarea în cadrul Primăriei şi pe un post în cadrul Poliţiei Locale.

„După aproximativ 6 luni de la remiterea sumelor de bani, a început să îi tot amâne, invocând diferite motive. Din acel moment, un suspect i-a cerut să-i restituie întreaga sumă de bani, însă aceasta i-a restituit doar suma de 2.000 de euro, în două tranşe, daţi pentru angajarea soţiei acestuia, solicitându-i totodată să mai aştepte pentru rezolvarea problemei angajării lui”, au adăugat anchetatorii ieşeni. Dosarul a fost disjuns pentru continuare cercetărilor în ceea ce le priveşte pe celelalte persoane implicate în scandal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.