Probe propuse în cazul fostului primar acuzat de viol! Ionel Onofraş speră să scape de dosarul penal FOTO (EXCLUSIV)

405
Ionel Onofras
Ionel Onofras

@ Probe propuse în cazul fostului primar acuzat de viol: Ionel Onofraş speră să scape de dosarul penal @ Astăzi va avea loc un nou termen de judecată în procesul în cadrul căruia Ionel Onofraș a fost trimis in judecata pentru 1 infractiune de viol si 3 infractiuni de agresiune sexuală @ Partile vatamate ar fi 4 fete minore pe care Onofras le invitase sa fie modele in atelierul său de fotografie

Probe propuse în cazul fostului primar acuzat de viol! Ionel Onofraş speră să scape de dosarul penal. Asadar, astăzi va avea loc un nou termen de judecată în procesul în cadrul căruia Ionel Onofraș a fost trimis in judecata pentru 1 infractiune de viol si 3 infractiuni de agresiune sexuală.

Partile vatamate ar fi 4 fete minore pe care Onofras le invitase sa fie modele in atelierul său de fotografie.

 

Probe propuse în dosarul fostului primar ieşean acuzat de viol

 

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au amânat pentru astăzi procesul penal al lui Ionel Onofraş. „În vederea administrării probelor propuse, amână judecarea cauzei pentru data de 3 august 2023, de la ora 12:00”, au afirmat judecătorii.

Procesul lui Ionel Onofraş a început pe data de 10 iunie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pentru presupuse agresiuni sexuale asupra unor tinere.

 

Ce au spus anchetatorii ieşeni despre Ionel Onofraş

 

Astfel, Ionel Onofras, primar al Iașului pentru circa un an in perioada anilor ’90, a fost trimis in judecata pentru savarsirea unei infractiuni de viol si a 3 infractiuni de agresiune sexuala. Partile vatamate ar fi niste tinere care serveau drept modele in atelierul de fotografie al lui Onofras.

Infractiunea de viol s-ar si savarsit prin penetrarea cu degetele, iar una dintre minore s-ar fi plans ca ar fi fost obligata sa-i faca si sex oral lui Onofras. Amintim că, în luna februarie 2018, Onofraș a fost liberat condiționat deși executase numai un sfert din pedeapsa de 4 ani si 4 luni de inchisoare primita pentru o „ţeapă”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.