Protest spontan la Finante. Functionarii se tem ca vor ramane fara locuri de munca

1460

Mai multi functionari de la Directia Regionala de Finante au protestat in aceasta dupa-amiaza pe holurile institutiei. Finantistii se tem ca dupa reorganizarea ANAF prin desfiintarea regionalelor. „Astazi la Bucuresti in Comisia pentru buget si finante se discuta despre desfiintarea regionalelor. Noi nu stim ce implica aceasta reorganizare, nu stim daca se vor desfiinta locuri de munca. Protestul nu a afectat activitatea institutiei. Urmeaza sa decidem in perioada urmatoare daca vom recurge la alte forme de protest”, a spus Cezar Danila, liderul de sindicat al functionarilor de la Directia Regionala de Finante Iasi.
Regionala de Finante coordoneaza administratiile fiscale din judetele Iasi, Vaslui, Botosani, Suceava, Neamt si Bacau.
Constantin MAZILU

1 COMENTARIU

  1. Sa ramana fara serviciu, sa-i arda focul de incompetenti care au nenorocit oameni facandu-le plangeri penale si actiuni pe atragerea raspunderii, le-au blocat conturile si dupa ce au castigat oamenii procesele, acum nu mai stiu ce sa mai inventeze ca sa nu le deblocheze conturile. Bosianu sa ceara de la juridic dosarele pierdute in instanta si sa le ia la intrebari pe toantele alea, sa raspunda pt ce au facut.
    Sa ajunga sa munceasca la privat sa vada cum e. Leprele draq, sa stea pe scarile tribunalului si ale parchetului sa vada cum e.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.