Răsturnare de situaţie în cazul concubinilor acuzaţi că au omorât-o pe Sofia, fetiţa de numai doi anişori! FOTO (EXCLUSIV)

719
Gabriela Pristavita si Ionut Rausanu
Gabriela Pristavita si Ionut Rausanu

@ Răsturnare de situaţie în cazul concubinilor acuzaţi că au omorât-o pe Sofia @ Ionuţ Răuşanu şi Gabriela Pristăviţă au contestat sentinţa prin care au fost condamnaţi la câte 30 de ani de temniţă @ La fel a făcut şi tatăl Sofiei, dar şi procurorii 

Răsturnare de situaţie în cazul concubinilor acuzaţi că au omorât-o pe Sofia! Ionuţ Răuşanu şi Gabriela Pristăviţă au contestat sentinţa prin care au fost condamnaţi la câte 30 de ani de temniţă!

La fel a făcut şi tatăl Sofiei, dar şi procurorii. Primul termen al apelului a fost stabilit pentru data de 27 februarie 2024. Amintim că individul şi iubita lui au fost trimişi în judecată după moartea tragică a micuţei Sofia.

Gabriela Pristavita
Gabriela Pristavita

Cei doi iubiţi, acuzaţi de procurorii ieşeni

Cei doi concubini au fost trimişi în judecată în urmă cu câteva luni. Cei doi iubiţi din Iaşi, Mădălina Gabriela Pristăviţa şi dezvoltatorul imobiliar Ionuţ Răuşanu, au intrat în vizorul anchetatorilor după ce micuţa Sofia a murit după ce a fost uitată într-o cadă plină cu apă.

Povestea Sofiei a fost din start mai aparte. Ajunsă la spital în brațele mamei, inconștientă, a refuzat practic să mai lupte pentru viață. Mama copilei a fost destul de rezervată în discuțiile pe care le-a avut cu medicii. Cum decesul unui copil în astfel de condiții trebuie anchetat, pe fir au intrat oamenii legii.

După unele discuții purtate cu mama micuței și cu concubinul acesteia, anchetatorii au decis că cei doi trebuie reținuți. Mădălina Pristăviță și Ionuț Răușanu au fost într-un final arestați. Însă cei doi au sperat că vor scăpa de acuzaţii.

Ionut Rausanu si Gabriela Pristavita
Ionut Rausanu si Gabriela Pristavita

Micuţa a murit în cada cu apă

Surse din cadrul anchetei au precizat că mama micuței Sofia ar fi lovit-o în trecut de mai multe ori. În plus, micuța Sofia ar fi fost supusă unor chinuri greu de imaginat. Înainte cu câteva săptămâni ca micuța să-și piardă viața, ea ar fi fost băgată în mașina de spălat de către mama ei. Pentru ca totul să fie mai șocant, cea care i-a dat viață a pus mașina de spălat în funcțiune.

După arestare, cei doi iubiţi, Mădălina Gabriela Pristăviţă şi Ionuţ Răuşanu, au cerut să fie puşi în libertate de mai multe ori, însă judecătorii au respins aceste solicitări.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.