Răsturnare de situaţie! Judecătoarea cu conexiuni la Chirica, retrasă din Dosarul „Flux”! FOTO

3175
Marius si Oana Bodoga si Mihai Chirica
Marius si Oana Bodoga si Mihai Chirica

@ Răsturnare de situaţie: judecătoarea cu conexiuni la Chirica, retrasă din Dosarul „Flux” @ Astfel, ieri, Tribunalul Iaşi a admis cea de-a doua cerere de abţinere formulată de judecătorul Oana Bodoga @ Prima solicitare de acest gen fusese respinsă de instanţă în Dosarul „Flux” @ Decizia de retragere a acesteia vine după ce într-o ediție anterioară Dezvaluirea.ro a arătat motivele de incompatibilitate ale acestui magistrat

Răsturnare de situaţie: judecătoarea cu conexiuni la Chirica, retrasă din Dosarul „Flux”! Asadar, Tribunalul Iaşi a admis ieri cea de-a doua cerere de abţinere formulată de judecătorul Oana Bodoga! Amintim ca prima solicitare de acest gen fusese respinsă de instanţă.

„Instanta admite declaratia de abtinere formulată de judecătorul Bodoga Oana în dosarul penal nr. 4050/99/2022 al Tribunalului Iaşi. Constată că judecătorul Bodoga Oana nu a dispus nicio măsură în cauză. Fără cale de atac”, au afirmat magistratii ieseni. Aceasta decizie vine dupa articolul publicat zilele trecute de www. dezvaluirea. ro, in care aratam ca Oana Bodoga este sotia unui director din Primaria Iasi, Marius Bodoga.

Justiţie în băşcălie în dosarul lui Chirica!

După ce a intrat la judecata pe fond, dosarul primarului Mihai Chirica a ajuns la Oana Bodoga, soția lui Marius Bodoga, directorul Direcției Locale de Evidență a Persoanelor din Primăria Iași.

De asemenea, in singurul dosar de corupție în care a fost trimis în judecată primarul Iașului, Mihai Chirica, judecătorii s-au abținut, iar fostul viceprimar Gabriel Harabagiu a solicitat, la rândul său, ca dosarul să ajungă în alt județ.

Fostul viceprimar Gabriel Harabagiu a cerut la Înalta Curte strămutarea Dosarului „Flux”. Asadar, cererea a fost formulată de cumătrul lui Chirica, fostul viceprimar Gabriel Harabagiu. Solicitarea a fost respinsă recent de Înalta Curte.

De unde a pornit scandalul în Dosarul „Flux”

În Dosarul „Flux” au fost trimiși în judecata Mihai Chirica și Gabriel Harabagiu, fiind acuzaţi că ar fi eliberat nelegal certificatul de atestare a edificării pentru clădirea firmei Flux de pe strada Vasile Lupu.

Asta, în condițiile în care știau ca imobilul are mai multe etaje, mai multe apartamente, deci nu ar fi respectat autorizația de construire.

Justiția i-a mai pus o pilă lui Chirica. Dosarul Flux judecat de soția unui director din primărie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.