Recidivistă, beată criţă la volan! 5 litri de bere şi 500 ml de vin de casă! (EXCLUSIV)

498
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism

@ O ieşeancă ce a avut mai multe probleme cu legea a fost prinsă beată la volan @ Când a fost trasă pe dreapta în trafic, femeia a recunoscut că a băut la fratele ei @ În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani au condamnat-o pe Ionela Creţu la 4 ani de puşcărie

Şocant! O ieşeancă ce a avut mai multe probleme cu legea a fost prinsă beată la volan. Când a fost trasă pe dreapta în trafic, femeia a recunoscut că a băut la fratele ei.

Astfel, recent, în urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani au condamnat-o pe Ionela Creţu la 4 ani de temniţă, pentru conducere a unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Judecătorii au luat în considerare o altă sentinţă, prin care femeia de 43 de ani a fost pedepsită pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

 

Recidivistă, beată la volan!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul Ionelei Creţu a început pe 27 aprilie 2021.

„Pe 23 octombrie 2020, în jurul orei 19:55, fără a avea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, inculpata a condus un autoturism pe o stradă din oraşul Tg. Frumos, având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, respectiv valoarea de 3,10 grame la mie la prima probă şi de 2,98 grame la mie la cea de a doua probă”, au afirmat anchetatorii.

 

Ionela Creţu a recunoscut comiterea faptelor

 

Fiind audiată pe parcursul urmăririi penale în calitate de suspectă şi inculpată, ieşeanca a recunoscut săvârșirea faptei reţinute în sarcina sa, manifestând o atitudine de regret și de colaborare cu organele de cercetare penală.

„Inculpata a recunoscut săvârşirea faptei, arătând în esenţă că, în seara de 22 spre 23 octombrie 2020, a consumat băuturi alcoolice la domiciliul fratelui său, anume aproximativ 5 litri de bere şi 500 ml de vin de casă în intervalul orar 21:00 – 7:00. În ziua de 23 octombrie 2020, în intervalul orar 13:00 – 13:30, aceasta a mai consumat aproximativ 1 litru de bere alcoolizată şi un borcan de castraveţi muraţi cu tot cu zeamă, după care, în jurul orei 19:30, a mers la domiciliul unui martor.

Deoarece autoturismul acestuia din urmă era parcat mai departe de locuinţă şi se temea ca nu cumva cineva să îi zgârâie maşina, neştiind că inculpata nu are permis de conducere, a rugat-o să îi aducă autoturismul şi să îl parcheze în spatele blocului. Ea a dat curs solicitării, împrejurare în care a fost depistată de poliţişti, legitimată, testată cu aparatul etilotest, ulterior fiindu-i prelevate 2 mostre biologice de sânge”, au subliniat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.