Referendum pentru demiterea lui Chirica. USR și PSD îi cer să plece definitiv acasă

867
Cosette Chichirau si Mihai Chirica
Cosette Chichirau si Mihai Chirica

@ USR Iași și PSD îl somează pe Mihai Chirica să-și dea demisia din cauza problemelor penale pe care le are @ În cazul în care nu-și va demisia, USR amenință că va declanșa un referendum pentru demiterea primarului Iașului

Pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiindu-i interzis să mai exercite funcția de primar, lui Mihai Chirica i se cere acum să renunțe defintiv la mandat. Astfel, liderii locali ai PSD și USR îi cer lui Chirica să-și dea demisia. ‘’ Primarul suspendat al municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA pentru fals intelectual în formă continuată şi instigare la uzurparea funcţiei. În acest context, consider că primarul ieșenilor ar putea demonstra, în al doisprezecelea ceas, că îi pasă totuși de orașul nostru, dându-și demisia’’, a declarat secretarul de stat Bogdan Balanișcu, fostul lider al consilierul municipali PSD.

Mai mult decât atât, deputatul USR Iași, Cosette Chichirău amenință că în cazul în care Chirica nu-și va d demisia această formațiune politică va declanșa un referendum pentru demiterea primarului. ‘’Dacă Mihai Chirica nu demisionează în următoarele 7 zile, USR Iași va declanșa un referendum de demitere a primarului. Biroului Județean USR Iași a luat astăzi această decizie cu unanimitate de voturi. Nu putem lăsa Iașul prizonier al unei găști penale și al unui individ care ani de zile n-a făcut decât să profite de buna-credință și bunul-simț al ieșenilor’’, a postat Cosette Chichirau pe pagina sa de Facebook.

Reamintim ca vineri 4 februarie a.c Mihai Chirica a fost audiat de DNA Iasi in dosarul in care a semnat pentru receptia ilegala a unui bloc ridicat de Gheorghe Cheșcu ocazia cu care procurorii l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Acesta nu poate exercita functia de primar și nu poate părăsi țara.

Citește și ‘’Bombă! DNA i-a interzis lui Chirica să mai fie primar. Cumătrul Harabagiu este inculpat’’

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.