Politistul dealer de droguri judecat la foc automat. Acum se scrie sentinta

1842
Cristian Danu
Cristian Danu

@ In momentul in care  fost arestat, Cristian Danu era seful Postului de Politie din Raducaneni @ Danu a mers pana acolo incat a infiintat si o plantatie de canabis in comuna Deleni, din judetul Vaslui @ Alaturi de iubita sa, Diana Lacramioara Muntean, Danu vindea canabis si ecstasy pentru consumatorii de pe piata ieseana

Punct final in dosarului politistului dealer de droguri de la Iasi. Astfel, la sfarsitul saptamanii trecute (vezi aici) Tribunalul Vaslui a anuntat ca sentinta in dosarul in care politistul iesean Cristian Danu a fost trimis in judecata pentru trafic international de droguri ar putea fi pronuntata pe data 17 octombrie. Asta inseamna ca Danu si iubita sa Diana Lacramioara Muntean care a fost de asemenea trimisa in judecata alaturi de politist in acelasi dosar de trafic de droguri ar putea primi sentinta dupa numai 4 luni de proces. Procesul celor doi a inceput pe 5 iunie a.c in conditiile in care au fost arestati pe 1 februarie 2019. In momentul in care a fost arestat, Cristian Danu era sef al postului de Politie din comuna Raducaneni, judetul Iasi. Procurorii DIICOT au constatat ca acesta era dealer de canabis si ecstasy.
Pastilele de ecstasy le aducea din strainatate dupa ce le comanda de pe dark-net o platforma obscura de pe internet. De asemenea, acest politist dealer de droguri a mers pana acolo incat a si infiintat o plantatie de canabis in comuna Deleni, judetul Vaslui pe o proprietate apartinand unui satean pe nume Gheorghe Ripa trimis de asemenea in judecata alaturi de cei doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.